EXPERT TIP - 20.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 24.3.2018

0

Vzhledem k malému počtu sehraných zápasů tentokrát s ideální sestavou 19. kola počkáme na sehrání většiny utkání. Už nyní tak alespoň uveřejňujeme tipy na další kolo. Tipérem se tentokrát stal benešovký kapitán Jan Zákostelský! Staň se Expertem pro následujíci kolo i ty. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Zákostelský

Šestadvacetiletý stoper a kapitán SK Benešov. Syn bývalého fotbalisty Luboše Zákostelského. V sezóně už vstřelil tři branky, naposledy se trefil v minulém kole proti Písku. V ročníku ještě ani jednou nebyl karetně napomínán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Chrudim je v letošní sezoně jasným lídrem ČFL s devítibodovým náskokem na čele tabulky, což si myslím, že potvrdí i v tomto domácím souboji proti Královu Dvoru a dojde si pro tři body

Tip experta: 0 53 - 20 - 27 %
Komentář experta:

V tomto duelu na sebe narazí mužstva ze středu tabulky, hosté budou chtít navázat na výhru z posledního kola proti Čížové. Naopak hráči Písku budou chtít odčinit prohru ze hřiště Benešova a bodově se dotáhnout na svého protivníka. Nicméně si myslím, že tento zápas skončí remízou.

Tip experta: 0 35 - 47 - 18 %
Komentář experta:

Pro Jirny je to vlivem počasí první jarní zápas, do sezony vstoupí na půdě nováčka z Brozan. Myslím, že Brozany využijí částečně domácího prostředí a utkání skončí remízou.

Tip experta: 2 41 - 18 - 41 %
Komentář experta:

Převýšov na svém malém hřišti jistě Vltavín potrápí, už nejednou specifika jejich domácího hřiště dokázali využít, nicméně předpokládám, že hosté v utkání zvítězí.

Tip experta: 1 52 - 24 - 24 %
Komentář experta:

Mužstvo Čížové, jež má ve svém kádru dost hráčů s ligovými zkušenostmi, bude chtít se svou pozicí v tabulce na jaře jistě něco udělat, a v zápase proti Benátkám budou mít ideální příležitost. Čížová využije domácího prostředí a v zápase zvítězí.

Tip experta: 2 35 - 0 - 65 %
Komentář experta:

Souboj těchto dvou týmů nabídne konfrontaci nováčka soutěže s tradičním účastníkem ČFL. Ústí nad Orlicí si v první polovině soutěže nevedlo vůbec špatně, nicméně tentokrát narazí na silného soupeře ze Záp, kterému patří třetí příčka, předpokládám, že potvrdí roli favorita a odveze si tři body.

Tip experta: 2 29 - 6 - 65 %
Komentář experta:

Souboj dvou sestupem ohrožených mužstev, ve kterém doufám, že se nám podaří navázat na dobrý výkon a výsledek z posledního domácího utkání proti Písku a dokážeme Nymburk na jeho hřišti porazit.

Tip experta: 2 0 - 24 - 76 %
Komentář experta:

Myslím, že výsledek tohoto souboje bude odpovídat postavení obou mužstev v tabulce. Hráči Domažlic si budou chtít upevnit svou pozici na předních místech ČFL a sestupem ohrožené Litoměřicko na jeho hřišti dokáží porazit.

Tip experta: 1 88 - 12 - 0 %
Komentář experta:

Předpokládám, že v domácím prostředí tradičně silné Štěchovice naváží na bodové zisky z předchozích dvou utkání a se soupeřem si poradí a zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Černý 6
2. Jan Matas 5
3. Petr Munduch 4
4. Venca Likeš 4
5. Jiří Jetmar 4
6. Marian Geno 3
7. Michal Kunc 3
8. Peter Harčarik 3
9. karel kotyk 3
10. Michal Špírek 3
11. Štefan Valigurský 3
12. Martin Blazek 3
13. Jan Suchan 3
14. Pavel Chmelík 2
15. Marek Wrána 2
16. Libor Hájek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.