3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 10:15

20.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov se proti Vltavínu vytáhl, za výhrou ho nasměroval Hynek


Branky


0

Chrudim může mít zase o něco klidnější spaní - nejbližší pronásledovatel padl! Vltavín totiž nestačil na domácí Převýšov, po vyrovnané první půli přispěchal se svými trefami Tomáš Hynek, který začal jaro ve vynikající formě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov standardky umí

Z vyrovnaného boje vzešla v 16. minutě první šance a hned byla proměněna. Převýšov má standardní situace v malíku a znovu to potvrdil. Po rohovém kopu ještě Pávek první hlavičku vytěsnil, odražený míč si ale našel Sedláček a už neměl práci s tím ho poslat do sítě - 1:0.

 

Ve 30. minutě zkazil gólovou radost hostujícímu Hovorkovi pomezní rozhodčí, který signalizoval ofsajd. Další velkou šanci měl domácí Bastin, ale neuspěl. Před půlí se ale skóre měnilo - faulován byl ve vápně vltavínský Tichý a Šípek se postavil s míšem ke značce pokutového kopu. Petr jeho první pokus vykryl, ale k jeho smůle míč zamířil vysokým obloukem opět k Šípkovi a ten z dorážky hlavou uspěl - 1:1.

Domácí rozhodli

Vltavínští hráli ve druhém poločase aktivně, ale byl to Převýšov, kdo se prosadil. Hynek si zaběhl za beky, chopil se propadlého míče a se štěstím překonal Pávka - 2:1. Pražané toužili po vyrovnání, ale Převýšov pozorně bránil a navíc - má v kádru na jaře skvěle hrajícího levého záložníka Tomáše Hynka. Domácí rychlík pláchl v 80. minutě obraně a nechytatelně napálil míč pod břevno - 3:1 a tři body zůstaly na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Utkání na těžkém terénu bylo velmi bojovné, myslím, že jsme po celý zápas tahali za delší konec a zaslouženě vyhráli. Jediné, co nás přibrzdilo, byla penalta v nastavení prvního poločasu. Jinak jsme ale zápas měli pod kontrolou. Hráčem zápasu volím levého záložníka Tomáše Hynka."

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Soupeř se dostal v 16. minutě poprvé za půlku, nepokryli jsme standardní situaci a inkasovali. Naštěstí ještě do půle vyšlo vyrovnání. Ve druhé půli jsme v úvodu opět kontrolovali hru, nedali své šance. Soupeř využil všechny naše chyby, my jsme si naopak byli schopní šance připravit kombinací sami, ale neproměníme je. Štve mě to. Za stavu 1:2 jsme ještě zahodili obrovské příležitosti, pak už se to honilo těžko. Hrálo se na těžkém terénu. Hráčem zápasu Abena v útoku a brankář Pávek."



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Černý [-] , P. Veselka [-] - T. Hynek [-] (83. M. Zezula [-] ) , R. Doležal [-] (89. P. Novák [-] ) , T. Labík [-] , T. Sedláček [-] - T. Bastin [-] , D. Živný [-] (60. R. Korba [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] (83. A. Todorovič [-] ) , F. Císařovský [-] , C. Maione [-] (80. M. Novák [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , J. Růžička [-] , B. Abena [-] , V. Valíček [-] (66. R. Macháč [-] )

ŽK: 5. T. Labík , 27. L. Vyšehrad , 44. T. Bastin - 30. M. Hovorka .
Hráči zápasu: T. Hynek - B. Abena , O. Koblenc .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KLUPÁK Petr, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.