1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

20.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulík se trefil už ve druhé minutě, ale Dobrovice stihla vyrovnat a vybojovat druhý bod


Branky


0

Domácí mužstvo Zbyňka Busty vstoupilo do zápasu velmi vydařeně, když už ve druhé minutě slavilo po trefě Sulíka. Podobný nástup, ale do druhého poločasu, se povedl i mužstvu Vladimíra Sedláčka a Žaloudkovo vyrovnání nakonec rozhodlo o remíze, ke které přidala Dobrovice po penaltách druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Štěchovic do zápasu

Kdo přišel pozdě, měl smůlu, jelikož nejpodstatnější událost prvního poločasu se odehrála ve druhé minutě. U pomezní čáry se ujal balonu Těžký, prošel okolo dvou obránců a z levé strany vyslal přesný cent na hlavu Sulíka, který otevřel skóre – 1:0. Podobný průběh měla vzápětí další šance Štěchovic, při centru Batky z pravé strany se ale k Volešákovi balon nedostal po zákroku Bartoše. Vyrovnat se pokusili Fotr s Volfem, jenže na Vašáka recept nenašli. Gólmani tolik těžkou práci celkově neměli, v dalším průběhu ztroskotali na Vašákovi postupně Soběslav i Volf, ale druhému jmenovanému chybělo několik centimetrů, aby Vašáka ohrozil. Naopak domácí byli nebezpeční více, Bartoš ale odolával. Nejprve nepřesně hlavičkoval Busta, poté střílel Volešák z voleje jen do míst, kde se vyskytoval gólman a ani závar z 37. minuty nebyl úspěšný, když pokusy L. Nováka i Volešáka nebyly přesné. V závěru sebral Bartoš možnost zakončení Košatovi a na opačné straně neuspěli Miškovský s Volfem.

Dobrovici stačily čtyři minuty

Po výměně stran se čekalo na klíčový okamžik čtyři minuty, než se po rohovém kopu a troše štěstí Žaloudek radoval z vyrovnání – 1:1. Euforie z vyrovnání chtěli zužitkovat Bernát s Miškovským, za záda Vašáka ale ani jeden pokus nezamířil. Čtvrthodiny před koncem se do zakončení dostal Jakobovský, ale trefil jen hráče před sebou a hosté zamířili do protiútoku, kterého se, naštěstí pro domácí, účastnil jen Bernát, který byl ještě před zakončením odzbrojen. Rohový kop mohl přetavit ve svůj patnáctý gól sezony Batka, jenže mířil mimo. Dobrovice se snažila uzmout všechny tři body pomocí Soběslava, nicméně jeho dva pokusy neměly nárok Vašáka ohrozit. Když poté Štěchovice v nastaveném čase nevyužily dlouhého autu Kučery, bylo rozhodnuto, že nerozhodný zápas rozhodne až penaltový souboj.

Sedláček pečetil výhru druhého bodu

První sérii zahájili hosté a Kostka proměnil stejně jako poté domácí Batka. Ve druhé sérii se vše zopakovalo, prosadil se J. Novák i Sulík. Zápletku nabídla až třetí série, tu otevřel trefou Tvaroha a následně se penalta nevydařila L. Novákovi. Ve čtvrté sérii se netrefili oba exekutoři, tedy Soběslav i Štědronský. O výhře tak rozhodl v páté sérii úspěšný Sedláček.

 

Autor: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor klubu): Perfektní vstup do zápasu v podobě tref Sulíka nám dodal klid do průběhu zápasu. Dobrovice nebyla tolik nebezpečná, i když byla často u balonu. Ve druhém poločase bohužel udeřila hned v úvodu a tak se hrálo spíše takticky. Zápas tak skončil zřejmě po zásluze nerozhodně. V penaltové loterii na závěr se nám tentokrát nedařilo, s tím se nedá nic dělat.

FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Spravedlivá remíza. Domácí dobře začali po rychlé brance jsme se hledali, postupně jsme se ale do utkání dostali. Myslím, že jsme zaslouženě vyrovnali. Domácí měli v zápase možná o jednu, dvě šance více, bod je pro nás dobrý. A samozřejmě jsme rádi brali i ten druhý. Od soupeře se mi líbil Batka a za nás předvedl velmi dobrý výkon brankář Bartoš, který se navíc předvedl dvěma chycenými penaltami."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - J. Košata [-] (65. P. Hovorka [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] , F. Busta [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (76. M. Štědronský [-] ) , T. Pavlík [-] , L. Jakobovský [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (71. D. Kostka [-] ) , J. Novák [-] , P. Bernát [-] (76. M. Vajgl [-] ) , O. Soběslav [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (87. J. Schubert [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (80. T. Osvald [-] )

ŽK: 28. T. Pavlík - O. Bartoš , 45. M. Routek .
Hráči zápasu: L. Batka - O. Bartoš .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PATÁK Michal - MUDRA Zdeněk, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.