Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

20.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny se dočkaly mistráku. S Hradeckým na lavičce a bez Melechovského. Start zvládly vítězně


Branky


0

Brozanští před dvěma týdny doma přetlačili Benátky, ale tentokrát narazili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, vyrovnané skóre

V Jirnech se do křesla hlavního trenéra znovu usadil zkušený kouč Václav Hradecký, který na podzim trénoval po boku Aleše Čvančary. Ten už ale v Jirnech nepůsobí. Jirny v zimní pauze počítaly ztráty - za prací odešel do zahraničí kanonýr číslo jedna Melechovský, Vandase zase zlákalo Táborsko do druhé ligy.

 

Samotný vstup vyšel výborně domácím borcům. Chukwuma prostrčil míč do běhu na Jelínka, který byl rázem sám před Kafkou a stihl před vybíhajícím gólmanem poslat míč do sítě - 1:0. Brozany měly i další tutovku, jenomže Chukwuma své střelecké instinkty nepotvrdil. Jirny se probraly až se svou první šancí, když se Stöckner ve 25. minutě probojoval k nebezpečné hlavičce, Lipš byl na místě. Ve 40. minutě bylo srovnáno. Křeček si postavil míč k přímáku kousek za vápnem, využil zaváhání hráče ve zdi a poslal míč nechytatelně k tyči - 1:1.

Jirny rozhodly

Jak se vstup do první půle povedl domácím, tak druhé dějství načali lépe hosté. Po čtyřech minutách hry Vondráček narazil míč Kocourkovi a bylo to 1:2. Kafka následně podržel Jirny proti Vopatově ráně. Důvěry v jirenském útoku se dočkal Stöckner, dříve spíše záložník, ale po odchodech kanonýrů nezbývá trenéru Hradeckému než hledat nového zakončovatele. Stöckner se za šanci v základu odvděčil v 62. minutě - to usměrnil balón do sítě po Kocourkově akci.

 

V 73. minutě neslavila úsěpch osvědčená spolupráce Chukwuma - Jelínek, střele druhého jmenovaného ale chyběly jen centimetry. Jirny poté pohrdly penaltou, když Lipš poslal k zemi ve vápně Vondráčka. Čepelák ale s pokutovým kopem naložil prachbídně. Jirny to ale mrzet nemuselo, z Brozan vezly všechny body.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Vstup do zápasu byl špatný, po hrubce jsme rychle inkasovali a následně jsme dvacet minut byli jaloví. V defenzivě jsme byli u všeho pozdě a ztráceli míče. Soupeř hrál jednoduše, nakopával míče dopředu, takže z té hry nebylo nic. Od 25. minuty jsme začali být u odražených míčů, vytvořili jsme si do půle dvě šance, až Křéča nádherně vyrovnal z trestňáku. Ve druhém poločase jsme hru zrychlili, dali dvě branky na 3:1 a neproměnili penaltu ani dvě další gólovky. Zaslouženě jsme tak dotáhli zápas do vítězného konce. Dobře zachytal brankář, na stoperu předvedl jistý výkon Hruška, ve druhé půli se dařilo Kocourkovi a v útoku bojoval Stöckner. Nemáme nyní čistého útočníka a tak hraje v útoku on a odevzdal velice dobrý výkon."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Bubeníček [-] , J. Franc [-] , R. Cibulka [-] (53. M. Mešič [-] ) - T. Jelínek [-] , L. Veselý [-] , I. Šollar [-] , R. Slanička [-] , L. Vopat [-] - C. Chukwuma [-] , J. Benda [-] -

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , D. Kocourek [-] (82. S. Honcharenko [-] ) , L. Křeček [-] , J. Vondráček [-] , R. Stöckner [-] , M. Mareš [-] (87. M. Mruvčinský [-] ) , L. Hruška [-] , J. Procházka [-] , F. Škorvánek [-] (90. M. Parys [-] )

ŽK: 35. J. Franc , 48. R. Slanička , 78. P. Lipš - 31. R. Stöckner .
Hráči zápasu: D. Kocourek , R. Stöckner , F. Kafka , L. Hruška .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VÁŇA Jan - MUSIL Jiří, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.