0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:15

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová sebrala Motorletu dva body


Branky


0

Týmy z popředí tabulky Divize A se utkaly v pražských Jinonicích, kam zavítala Čížová. Vyrovnané utkání muselo být rozhodnuto až v pokutových kopech, které se povedly hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství patřilo hostům

Souboj dvou těžkých vah probíhajícího ročníku Divize A se udál v Jinonicích. Vyzvat místní Motorlet přijeli Sokolové z Čížové, průběžní lídři soutěže. Mimo jiné se spolu také utkaly dva nejlepší útoky – Pražané se trefili osmnáctkrát, Jihočeši dokonce jednadvacetkrát.

 

Kdo čekal rychlý nástup domácích, spletl se. Včasným napadáním rozehrávky Motorletu rozbíjeli hosté snahu o kombinační hru svého soka a v prvním poločase si také vypracovali několik velmi zajímavých příležitostí. Byly u nich největší hvězdy Čížové – nejprve se předvedl Nečas, po něm pálil nepřesně Jirouš.

 

Blízko brance měl také Janda, jehož rána mířila jen kousek vedle brány střežené Pacovským. Hostující gólman Satrapa mohl být naopak v klidu, v území okolo jeho svatyně byl po celé první dějství v podstatě klid.

Jihočechy zachránilo břevno

Po přestávce se nezměnily jen strany, ale také obraz hry. Jinoničtí zařadili vyšší rychlostní stupeň a obrana Jihočechů se musela pořádně ohánět, aby hlídala čisté konto. „Jednalo se o nejtěžší zápas, který jsme v sezóně hráli,“ potvrdil kvalitu Motorletu vedoucí Čížové Vladimír Vávra. I jemu určitě zatrnulo, když jeden z domácích napálil břevno Satrapovy klece.

 

Také Čížovští však mohli rozhodnout, jenže projektily vypálené Jandou nebo Nečasem dokázali domácí hráči obětavě odvrátit z brankové čáry. Závěrečný tlak přece jen patřil Motorletu, obranný blok Čížové ale nepovolil, a tak se šlo do penalt.

Stoprocentní Sokolové

V nich byli hosté bezchybní, když všech šest jejich pokusů skončilo v síti za Pacovským. Domácí mužstvo naopak jednou zaváhalo a Čížová tak odjíždí z Prahy se dvěma body.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Promarnili jsme první poločas zápasu, kdy jsme nehráli s mladým mužstvem v našich řadách to, co jsme chtěli. Soupeři plnému zkušeností jsme dávali hodně prostoru. V druhé půlce se naše hra výrazně zlepšila. V obou poločasech nás podržel brankář, na druhou stranu jsme také nastřelili břevno. Zápas asi spravedlivě skončil remízou a k soupeři se přiklonilo štěstí při penaltách, kdy si pomohl druhým bodem. Opticky ale asi zaslouženým.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Byli jsme o něco lepší, vytvořili jsme si více šancí, hlavně v průběhu prvního poločasu. Zápas jsme odmakali, ale neměli jsme štěstí v koncovce. Dva body ale bereme, penalty byly tentokrát spravedlivé. Nejlepším hráčem byl Held.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
P. Pacovský [-] - A. Tvrdý [-] , M. Čácha [-] (90. O. Měska [-] ) , J. Pyšek [-] (67. R. Klouček [-] ) , M. Podzemský [-] (46. J. Jonáš [-] ) , J. Rajnoch [-] , J. Sodoma [-] (85. Š. Hájek [-] ) , L. Kučera [-] , L. Palko [-] , V. Kotrba [-] , T. Lukič [-] (79. D. Scharf [-] )

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] , D. Novák [-] , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] (81. M. Kočí [-] ) , T. Fenyk [-]

ŽK: 25. T. Lukič , 37. L. Palko , 51. J. Jonáš - 22. M. Jirouš , 53. L. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Pacovský , A. Tvrdý , J. Rajnoch - M. Held .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - HOCK David, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.