M. Trojanec 41.
M. Trojanec 63. (p.)
2:1
(1:1)
29. M. Geňo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2016 16:30

6.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Trojanec usměrnil Karlovy Vary


Branky


41. M. Trojanec , 63. M. Trojanec (p.) - 29. M. Geňo
0

Favorité se sice dostali do vedení díky Geňovi, ještě do pauzy však stihl srovnat domácí Trojanec. Ten se po hodině hry také chopil exekuce pokutového kopu a svým druhým gólem v utkání přisoudil tři body Rokycanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další Geňův gól a Trojancova odpověď

O víkendu bylo utkání mezi Rokycany a Karlovými Vary ukončeno ve 26. minutě, kdy domácí vedli 1:0. Terén byl však nezpůsobilý díky vydatnému dešti a zápas musel být přerušen. Dohrávalo se ve středu 21. září.

 

A do zápasu hraného od první minuty vstoupili lépe hostující fotbalisté. Měli více ze hry a opticky převažovali svého soupeře, jenže žádnou šanci si vypracovat nedokázali. Pasáž o nevytvoření žádné zajímavé příležitosti lze však říci také o Rokycanech, a tak minuty ubíhaly s balónem především uprostřed hřiště.

 

Pak ale přišla 29. minuta, rychlý protiútok Buldoků a po ose Maňák-Hudec-Marian Geňo míč třepotající se v síti za Vildovými zády. Karlovarský kapitán vstřelil už devátý gól sezóny! Vedení se hráčům v modrých dresech nepodařilo udržet ani do konce prvního poločasu. Karlovarští se v průběhu celého zápasu dopouštěli spousty zbytečných faulů a po jednom z nich a následné standardní situaci se trefil Matěj Trojanec a vyrovnal na 1:1.

Pecka pro domácí, tři body v kapse

Také začátek druhé půle patřil hostům, ale přibližně po deseti minutách se nechali zatlačit domácími hráči. Po další standardní situaci navíc rozhodčí viděl faul Ivaska na Procházku a ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Matěj Trojanec a svým druhým gólem otočil skóre ve prospěch Rokycan.

 

Za stavu 2:1 hosté prostřídali a otevřeli hru. Nejblíže vyrovnání byli Geňo nebo Maňák, ani jeden však neuspěl. Rokycanští fotbalisté urputně a obětavě bránili těsný náskok, a když se neujal ani žádný z jejich brejkových pokusů, zápas skončil vítězstvím domácích v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Věděli jsme, že Rokycany mají hodně nebezpečné standardní situace, mají v týmu hodně vysokých hráčů. Nakonec se nám nepovedlo je uhlídat a díky tomu odjíždíme s porážkou. Nechci říct, že se zaslouženou, ale měli jsme si ty standardní situace pohlídat a dopředu být víc efektivnější.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - Š. Špic [-] , P. Jindřich [-] (90. J. Končal [-] ) , P. Grambal [-] , J. Klír [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] (86. D. Skopový [-] ) , M. Černý [-] (90. V. Kopečný [-] ) , M. Spěváček [-] , J. Hereit [-] , M. Trojanec [-]

FC Slavia Karlovy Vary
M. Svoboda [-] - A. Ivasko [-] , J. Staněk [-] (76. D. Krlička [-] ) , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , J. Hudec [-] , P. Maňák [-] , M. Királyi [-] (86. M. Bartoš [-] ) , P. Plechatý [-] (81. Z. Lhoták [-] ) , M. Pěkný [-] , M. Psohlavec [-]

ŽK: 32. M. Trojanec - 61. J. Staněk , 62. A. Ivasko .
Hráči zápasu: M. Trojanec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štefan Michal - MACHÝČEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.