2:1
(0:0)
66. F. Racko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl vstup do druhé části


Branky


51. M. Váňa , 57. M. Váňa - 66. F. Racko
0

Čeladná vsítila v nástupu do druhé části dva rychlé góly. Hosté z Vendryně už jen stačili snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čeladenští mají hned v úvodu zápasu obrovskou příležitost,když po nákopu Čápa, gólman vyráží na roh. O minutu později (7.minuta) opět akci rozjíždí Ládislav Čáp, Řehák ve skluzu trefuje gólmana. Hosté se poprvé dostávají do šance v 22. minutě,když po dlouhém autu míjí Jurasovu branku. Čeladenský Walder posílá míč na hlavu Martina Plisky, gólman vyráží a ani odražený míč Martina Váni nekončí v síti. Domácí zahrávají roh, Čáp centruje na Olivera Wladera, ten má na hlavě 100%šanci, jenže jeho hlavička trefuje gólmana, dorážka končí nad břevnem. Hosté zahrozili z brejku v 41.minutě, když se dostávají do přečíslení, jejich střelu Juras vyráží. Dvě tutovky zazdívají Čeladenští v závěru poločasu, první spaluje Řehák, když se ocitá sám před brankářem a dává vedle tyčky, druhou spaluje Walder, když je sám v pětce a přestřeluje nad břevno.

 

V druhém poločase Jaroš střílí po rohu na bránu,obránce na brankové čáře vyráží. Čeladenští se radují v 51. minutě zásluhou Martina Váni, který po kolmici překonává brankáře - 1:0. Dobře hrající Martin Váňa překonává brankáře v 57. minutě, když využívá křižnou přihrávku a ze strany prostřeluje Pechu - 2:0. Domácí mají dost šancí své vedení ještě zvýšit, ale šance Barana konči na nohách brankáře. Vendryně se dostává do šance v 65. minutě, když se v přečíslení ukazují před Jurasem a hlavou do protipohybu umísťují míč do sítě 2:1. Velkou šanci na zvrat mají Vendrynští v 70 minutě, když po faulu Drevňáka rozhodčí nařizuje penaltu, ovšem Juras ležérně kopnutou střelu chytá! Poslední šanci v zápase mají hosté, když v 85. minutě Juras střelu mířící do branky vykopává.    

 

zdroj text: http://www.skceladna.cz/



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - A. Taraba [-] , M. Pliska [-] , J. Drevňák [-] , M. Jaroš [-] - V. Čáp [-] (46. M. Badura [-] ) , M. Váňa [-] (88. M. Fojtík [-] ) , M. Váňa [-] , O. Walder [-] (90. M. Šimák [-] ) - V. Řehák [-] (75. J. Strohalm [-] ) , T. Baran [-] -

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] , M. Vlachovič [-] (81. T. Guznar [-] ) , D. Rusek [-] (68. J. Pilch [-] ) , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] , O. Buzek [-] (16. J. Chlebek [-] ) , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-]

ŽK: 62. M. Váňa - 53. D. Rusek , 62. M. Dawid , 70. J. Chlebek , 80. I. Martinčík .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - VRANAY Vojtěch, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.