Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior válí, přejel Božetice


Branky


0

V zápase se kopaly tři penalty, domácí Kostka s Kratochvílem proměnili, zatímco božetický Čipera přestřelil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostka brzy slavil dvě trefy

Před zahájením utkání přítomní uctili památku minutou ticha za zemřelého Karla Kaliánka (57 let). Dlouhá léta hrál za Strakonice. Poté domácí od prvních minut soupeře přehrávali a šli cílevědomě za vítězstvím. Ve druhé minutě dostal dlouhý balon za obránce Boukalík, vrátil zpět na vápno Kostkovi, který obešel obránce a placírkou levou nohou přesně umístnil míč k tyči 1:0. Ve 12. minutě šel Maršala sám na brankáře, ale zvolil špatné zakončení. O minutu později šel opět sám, ale ve vápně byl faulován brankářem – penalta.

 

Na puntík si míč postavil Kostka a nezaváhal 2:0. V 21. minutě se naskytla ta samá situace pro Mášku a zakončení opět nebylo gólové. V 26. minutě poslal Kostka dlouhým pasem do křídla Mášku a na  jeho přesný centr si naběhl  Maršala, který hlavou překonal brankáře potřetí 3:0. Ve 40. minutě kopal Maršala roh, který zužitkoval hlavou V. Šrámek 4:0. Ve 42. minutě si domácí obrana vybrala oddechový čas při autovém vhazování hostí a Čipera snížil na poločasových 4:1.

 

Junior navýšil skóre

Ve 49. minutě Boukalík poslal pozdrav z dálky a brankář hostí měl velké problémy – roh. V 55. minutě po rozehraném trestném kopu na půlce se napřáhl Šíp a jeho rána byla sražena, ale k odraženému míči se dostal V. Šrámek, který neměl problém přesně zakončit 5:1. V 57. minutě se kopala další penalta a to za faul ve vápně na Mášku. Míč si tentokráte vzal Kratochvíl a nezklamal 6:1. Kratochvíl mohl skórovat o tři minuty později znovu, když po krásné akci po pravé straně dostal balon od V.Šrámka do leva a zcela sám zakončil těsně vedle. V 75. minutě našel V. Šrámek ve vápně volného Máru, který byl při zakončení atakován (zřejmě dovoleně dle rozhodčího) a míč skončil v náručí brankáře. V 80. minutě se kopala další penalta, ale tentokráte na druhé straně za nedovolené bránění při rohovém kopu. Čipera vysoko přestřelil. V 85. minutě měl možnost zakončit Provazník, ale přihrál ještě lépe postavenému Márovi, který si ještě dovolil stahovačku a v rozhodující chvíli podklouzl, takže k žádnému zakončení nedošlo. Tři minuty před koncem se do velké šance dostali hosté Janušem, který střílel zbrkle nad a tak konečné skóre se zastavilo na 6:1.

 

 

Připravil: JAN CIBULKA

 

Rohy: 7:6

 

Střely na branku: 7:3



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] , S. Šíp [-] , M. Boukalík [-] - J. Ouška [-] , M. Šrámek [-] , P. Kratochvíl [-] , T. Kostka [-] (43. J. Šteflíček [-] ) , J. Máška [-] - J. Maršala [-] , V. Šrámek [-]

TJ Božetice
M. Krause [-] - J. Pinc [-] , F. Čipera [-] , M. Zeman [-] , P. Stejskal [-] , J. Jakeš [-] , J. Čanda [-] , J. Fara [-] , F. Horek [-] , J. Kotrba [-] , J. Dušek [-]

ŽK: 88. M. Šrámek - 56. F. Horek , 88. J. Pinc .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - MRÁZ Marek, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.