3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd si poradil s Chvalšinami


Branky


0
Mladík Frnka sestřelil hattrickem Chvalšiny
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

   Kamenný Újezd chtěl odčinit minulou první domácí porážku od Bavorovic a začal aktivněji. Po nějaké chvíli se ovšem hosté zvedli a začali domácí zlobit. Na gól si museli diváci počkat více než půl hodiny a většině z nich radost nepřinesl. Po chybě domácích se prosadil ve 36. minutě Podskalský, 0:1. Domácí dokázali odpovědět až v samotném závěru poločasu. Ve 44. minutě Cába vyrazil střelu z levé strany a své gólové představení zahájil mladík Frnka, 1:1. 

Domácí rozhodli

   Druhou půli pojal Kamenný Újezd lépe. V 53. minutě se Soukup dokázal dostat do vápna a předložil balon Frnkovi jenž se mohl podruhé radovat, 2:1. Mladý záložník se mohl radovat z hattricku a to v 70. minutě. Pavlis zatáhl míč po levé straně a vystřelil. Jeho pokus ovšem zastavila tyč od které se míč odrazil k Frnkovi jenž mohl slavit, 3:1. Zhruba deset minut před koncem utkání měli hosté možnost zápas zdramatizovat. Proti byl, ale domácí gólman Dudák jenž se blýskl a poradil si s penaltou. Závěr už si domácí pohlídali a mohou slavit výhru 3:1. V příštím kole se Kamenný Újezd může pokusit prolomit prokletí soupeřových hřišť a získat první tři body a to na půdě posledního Chlumu. Chvalšiny budou chtít vrátit porážku z prvního kola Loučovicím.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Začali jsme poměrně dobře, ale po deseti minutách se soupeř přizpůsobil, začal kousat a byl nebezpečný. Na první gól jsme hostům prakticky nahráli. Ve druhém poločase už jsme byli aktivnější a lepší. V závěru ještě Dudák lapil penaltu jinak to bylo asi ještě zajímavé. Hráčem zápasu je určitě náš mladý odchovanec Frnka.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Samborský [-] , J. Váša [-] , M. Sládek [-] , D. Průdek [-] - D. Frnka [-] (89. M. Váša [-] ) , P. Pavlis [-] (84. F. Holub [-] ) , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] - R. Soukup [-] (86. J. Rožboud [-] ) , V. Kotalík [-] (78. J. Nejedlý [-] ) -

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , L. Lamač [-] (78. J. Fic [-] ) , J. Decarli [-] , T. Holas [-] - P. Sluka [-] , M. Sadloň [-] (70. P. Zwifelhofer [-] ) , T. Nymsa [-] , M. Postl [-] - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] (74. P. Hynšt [-] ) -

Hráči zápasu: D. Frnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krejník Petr - ŠÍMA Václav, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.