Foto: Dříteň podlehla Nové Vsi


Branky


0
Nová Ves válí a je o skóre druhá
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

   Dříteň získala zatím jediné tři body v domácím zápase s Olešnicí určitě doma chtěla znovu plně zabodovat. Nováček soutěže z Nové vsi byl ovšem rázně proti. Hosté začali utkání lépe. Po čtvrt hodině hry po svém průniku dával Novák balon pod sebe. Ke střele se dostal Procházka a donutil domácího kapitána Lébla ke skvělému zákroku. Domácí gólman, ale střelu jen vyrazil a to k Šejbovi. Pak přišel další výborný zákrok Lébla ovšem míč doputoval znovu k Šejbovi a ten už rozvlnil síť, 0:1. Ve 33. minutě dostal Neumann přihrávku do běhu od Holého a šel prakticky sám na kasu. Po jeho střele kolem domácího gólmana k tyči hosté vedli už 0:2. O chvíli později předvedl Lébl další parádní zákrok a držel akcie Dřítně ve hře. Nová Ves znovu udeřila tři minuty před odchodem do šaten. Neumann s Procházkou se z hraniční ofsajdové situace řítili prakticky dva na nikoho. Neumann pak míč jen posunul před prázdnou branku a Procházka se nemýlil. Domácí sice reklamovali ofjsajd, ale na poločasovém stavu 0:3 nic nezměnili.

Dříteň se zvedla, ale jen korigovala

   Ve druhé půli se obrázek hry poněkud změnil. Nová Ves jakoby byla ukólébána vedením o tři branky a Dříteň nechtěla doma dopustit debakl. Domácí byli směrem dopředu přeci jen aktivnější a Nová Ves musela obezřetně bránit. Po jedné ze střel domácích a zásahu zaskakujícího Kolafy míč dokonce ze shora olízl břevno hostující branky. Dříteň se branky dočkala až 10 minut před koncem zápasu. Hostující stoper si špatně zpracoval míč a ukopl si ho. Pro hosty nešťastně k nohám Klimeše jenž střelou z boku po poloodkryté brány korigoval na 1:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč domácí): Fotbal je o chybách a hosté potrestali tři naše, zatím co mi jenom jednu. Za stavu 0:3 bylo už prakticky po zápase. V kabině jsme si řekli, že musíme zabrat a nedopustit doma ostudu. Pak jsme hráli dobře, ale gól jsme dali až příliš pozdě. Nová Ves má dobrá hráče a hraje v euforii. Příští týden jedeme do Kamenného Újezdu a doufáme, že nám podaří na body dosáhnout.

TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): V prvním poločase jsme byli lepší a kontrolovali hru. Ve druhé půli jsme se nechali ukolébat a mysleli si, že to máme vyhrané. Nebyli jsme důrazní, vepředu nepodrželi míč a spíš bránili. Domácí měli sérii tří nebo čtyř rohů a to je nabudilo. Podali jsme kolektivní výkon a podržel nás i náhradní brankář Kolafa, který byl spolehlivý.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Petr - NOVÁK Matěj, ŘEHOŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.