Přestřelka Chvalšin se Suchdolem skončila remízou


Branky


37. T. Holas , 77. P. Sluka , 82. P. Hynšt - 8. M. Heřman , 58. J. Záruba , 84. L. Hešík (p.)
0
Suchdol dvakrát vedl a v závěru zachránil bod penaltou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

   Zápas dvou sobě neznámých soupeřů začali lépe hosté. Už v 8. minutě se ke střele dostal Záruba. Placírkou zamířil k tyči kde ovšem stihl zasáhnout pozorný Cába. Ovšem střelecký pokus hostů jen vyrazil a to míst kde pobýval Heřman, který už neměl větší problém dopravit míč do brány, 0:1. Suchdol se snažil kombinační hrou dobývat domácí branku. Ale ani Chvalšiny nechtěli soupeři odevzdat body zadarmo. V závěru půle, konkrétně v 37. minutě. To zůstal po rohu neobsazený kapitán Holas a bylo to 1:1. Stejný stav zůstal i při odchodu do šaten. 

Vyrovnání z penalty v závěru

   Druhý poločas začal obdobném duchu. Jen na gól hosté čekali o 5 minut déle. V 58. minutě přetavil ve vedoucí gól svůj sólový únik Jakub Záruba, 1:2. Pak se začalo zdát jako by domácí byli přeci jen o něco lépe fyzicky připraveni. Z toho plynulo vyrovnání o které se v 77. minutě postaral Sluka, 2:2. O pět minut později se Chvalšiny dostaly dokonce poprvé zápase do vedení. Mezi střelce utkání se zapsal střídající Hynšt a stav se změnil na 3:2. Radost z vedení vydržela domácím příznivcům pouhé dvě minuty. To po faulu na Krejčího proměnil pokutový kop Hešík a vyrovnal na konečných 3:3. V příštím kole Chvalšiny zavítají na půdu dalšího nováčka soutěže a sice sestoupivších Ledenic. Suchdol doma čeká zatím trápící se Vyšší Brod. 


Ohlasy k zápasu



Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): V první půli jsme hráli naší kombinační a dařilo se nám domácí přehrávat. Ve druhém poločase jsme vedli 2:1 a vše nám hrálo do karet. Jenže jsme nevydrželi fyzicky, inkasovali jsme po chybce ve středu zálohy a pak dokonce prohrávali. Ve finále je to pro nás ztráta bodů, když bereme jenom jeden. Dobrý výkon předvedl Kubašta. Jinak mě nikdo nenadchl a to ani rozhodčí.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - T. Holas [-] , M. Babinský [-] , J. Decarli [-] - P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , P. Zwifelhofer [-] (64. P. Hynšt [-] ) - P. Podskalský [-] (87. J. Fic [-] ) , L. Fučík [-] - P. Postl [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Dunaj [-] , A. Arenberger [-] , T. Záruba [-] , F. Rácik [-] (87. D. Čáp [-] ) - J. Záruba [-] , R. Arenberger [-] (62. P. Krejčí [-] ) , L. Hešík [-] , P. Špale [-] - M. Heřman [-] (77. M. Bednář [-] ) , Š. Kubašta [-] -

ŽK: 73. M. Babinský .
Hráči zápasu: Š. Kubašta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - KOVAŘÍK Zdeněk, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.