Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice si smsly na Chlumu


Branky


0
Bavorovice nedopustily překvapení a smetly soupeře rozdílem dvou tříd
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deset minut rozhodlo

   Domácí Bavorovice se nachazí v dobrém rozpoložení a drží se o skóre za lídrem. Chlum sice v minulém zápase podruhé v sezóně zabodoval, ale jeho starosti jsou naprosto odlišné. Domácí svou pohodu demonstrovali už v 6. minutě kdy se po kombinaci ve vápně prosadil Šafránek, 1:0. Jen o dvě minuty později dostal balon do běhu Babka, zbavil se obránce a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Radost z gólu stěží stihla utichnout a Šálek využil ťukec kolem vápna, který hosté nedokázali odkopnout. Běžela devátá minuta a stav byl už 3:0. Bylo už prakticky rozhodnuto. Navíc se v 18. minutě mezi střelce zapsal znovu Babka a stanovil poločasové skóre na 4:0. 

Čestný úspěch nepřišel

   Druhý poločas pokračoval v obdobném duchu. Bavorovice se dostávaly do šancí, které asi i vinou skoré až moc překombinovávaly. Hosté z Chlumu byli podobně bezzubí. Domácí dali příležitost lavičce a postupně prostřídavali. Po hodině hry se po standartní situaci blýskl povedenou střelou domácí sniper Radek Hanousek a upravil na pro hosty nepopulárního bůra, 5:0. Víc branek v utkání nepadlo. Bavorovice si zastřílely a okupují druhé místo o skóre za Trhovými Sviny a před nováčkem z Nové Vsi. Chlum se s dvěma body po překvapivé výhře Vyššího Brodu v Ledenicích propadl na poslední místo v soutěži. 


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu domácí): Pro nás to byly povinné tři body, které jsme si před zápasem předsevzali. Do utkání jsme vstoupili aktivně a třemi rychlými góly o osudu zápasu rozhodli. Hosté za celý zápas naší bránu de facto neohrozili. Byl to papírově slabší soupeř a my přistoupili k utkání zodpovědně a dařila se nám kombinace. Jsem absolutně spokojený s obranou i útokem, i když branek jsme mohli přidat více. Hráčem zápasu je Jiří Hanousek, který neúnavně bojoval,vyvážel balony, dirigoval obranu a jako správný kapitán hecoval.




Sestavy


TJ Bavorovice
M. Pribula [-] (82. J. Nováček [-] ) - J. Hanousek [-] (58. P. Smejkal [-] ) , J. Kuchař [-] (68. J. Trnka [-] ) , T. Koranda [-] , D. Granov [-] - S. Šálek [-] , F. Šafránek [-] , D. Klíma [-] (19. P. Kolda [-] ) , V. Jakeš [-] - P. Babka [-] , P. Boubal [-] (46. R. Hanousek [-] ) -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - L. Řepa [-] , T. Kamenický [-] (46. T. Bednář [-] ) , T. Smetana [-] , J. Matoušek [-] - P. Eliáš [-] , O. Novák [-] , J. Březina [-] , D. Míka [-] - J. Hájek [-] - S. Valeš [-] (62. M. Němeček [-] )

ŽK: 72. J. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Hanousek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - KLIMEŠ Jiří, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.