F. Filip 47.
K. Krauskopf 68. (p.)
2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod a Chlum se rozešli smírně


Branky


47. F. Filip , 68. K. Krauskopf (p.) - 5. R. Flaška , 8. J. Hájek
0
První letošní bod získali oba soupeři
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý začátek Chlumu

  Do Vyššího Brodu přijel Chlum, který stejně jako domácí nezískal letos ještě ani bod. Úvod vyšel výborně hostům. Už v 5. minutě se ke střele za vápnem odhodlal Eliáš. Jeho pokus mladý gólman Šesták vyrazil a nejdůrazněji si pak počínal Radim Flaška, 0:1. Jen o tři minuty později Flaška prostrčil balon mezi beky a Hájek svůj únik přetavil ve druhý gól zápasu, 0:2. Hosté byli nadále nebezpečnější. Na levé straně centroval Míka a osamocený Hájek poblíž penaltového puntíku hlavičkoval o kousek mimo. V další nadějné příležitosti se objevil Flaška, ale o kousek na míč nedosáhl. Pak se přeci jen začali domácí zvedat. Ale na poločasový výsledek 0:2 to k jejich smůle vliv nemělo.

Rychlý kontaktní gól a závěr jako na houpačce

   Krátce po začátku druhé půle se domácím podařilo snížit na 1:2 a to zásluhou Filipa. Jejich snaha dokonce přinesla vyrovnání, když se v 68. minutě mezi střelce zapsal proměněnou penaltou Krauskopf, 2:2. Krátce nato osamocený Flaška přízemní střelou trefil jen nohu Šestáka. Rozhodnout pak mohly v závěru zápasu obě mužstva. Chlum měl nějaké šance, ale neproměnil. Domácí trefili břevno brány dobře chytajícího Barvy. Hosté v 90. minutě rozvlnili síť, ale radost z gólu jim překazil odpískaný faul na gólmana Šestáka. Vzápětí nad Barvou znovu zazvonilo břevno. A tak se soupeři o body z utkání podělili.


Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér domácí): Do zápasu jsme vstoupili hrůzostrašně, dvěma lacinými chybami nechali jít hosty do vedení. Sice jsme se pak zvedli a soupeře v poli přehrávali, ale nevedlo to ke vstřelení branky. A to jsme si tentokrát připravili šancí na dva zápasy. Na jedné straně soupeřům často góly doslova darujeme a na druhé se na ty své nadřeme až příliš. Takovéhle zápasy musí končit vítězstvím, zvlášť před domácím publikem. Je ale na čem stavět, kluci dokázali, že nezapomněli hrát fotbal a že dokážou bojovat, což je pozitivní. Ale opět máme nepříjemnost v podobě zranění Jirkala, který bude chybět zřejmě delší dobu.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška (trenéh hosté): Začali jsme poměrně dobře a brzy jsme vedli 2:0. Pak byly ještě nějaké šance, ale nedali jsme je. Po nějakých cca 20 až 25 minutách se domácí zvedli a vyrovnali hru. Začátek druhé půle to je v našem podání klasika. Inkasovali jsme po dvou minutách. Závěr zápasu byl pak nahoru dolů. Dostali jsme dvě břevna a nebyl nám uznám gól pro údajný faul na brankáře. Za průběh zápasu je remíza asi spravedlivá. Ve druhé půli dobře zachytal Barva a dobrý výkon celkem tradičně podal Řepa.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - V. Pomije [-] , P. Prochaska [-] , M. Vančura [-] , F. Klíma [-] - F. Filip [-] , J. Rohlík [-] , K. Krauskopf [-] , D. Pham [-] (85. M. Gondek [-] ) , A. Jirkal [-] (64. R. Bäuml [-] ) - T. Dibďák [-] -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - M. Kotil [-] (89. S. Valeš [-] ) , T. Smetana [-] , T. Kamenický [-] (85. J. Flaška [-] ) , L. Řepa [-] - D. Míka [-] , P. Eliáš [-] , J. Březina [-] (65. J. Matoušek [-] ) , M. Němeček [-] - R. Flaška [-] (55. M. Smrž [-] ) , J. Hájek [-] -

ŽK: 38. P. Prochaska , 57. K. Krauskopf - 29. R. Flaška , 43. M. Kotil , 45. T. Kamenický , 67. L. Řepa , 70. J. Hájek , 71. T. Smetana , 72. M. Smrž , 77. D. Míka , 90. J. Flaška .
Hráči zápasu: K. Krauskopf - K. Barva , L. Řepa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žurek Roman - MAREK Vladimír, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.