Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd přejel Vyšší Brod


Branky


0
Kamenný újezd otočil zápas s Vyšším Brodem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól, obrat a červená

   Zápas se hrál za slunečného letního odpoledne. Prudké ochlazení však pro domácí představovala hned první minuta. Kdy se dokázal prosadit Krauskopf a poslal hosty do vedení, 0:1. Kameňák tento gól ovšem nabudil a pustil se do ofenzívy. Vypracoval si několik slibných příležitostí, ale bez gólového efektu. Až ve 22. minutě vypálil z hranice vápna Bělohlav a hostující zadáci střelu tečovali k tyči bezmocného mladíka v brance Šestáka, 1:1. Po půlhodině domácí zápas otočili. Sivák vyslal do křídla Pavlise jenž střelou po zemi na zadní tyč poslal domácí do vedení, 2:1. Ve 37. minutě Prokop svou přihrávkou před opuštěnou bránu vyzval ke skórování Kotalíka, který před tím několik šancí sice zahodil, ale tentokrát se nemýlil, 3:1. Další komplikace pro Vyššák přišla ve 43. minutě. To Gondek vyjádřil sudímu Křížovskému svou nespokojenost s řízením utkání a po červené kartě se poroučel ze hřiště. V poslední minutě se do samostatného úniku dostal Soukup. Byl ovšem faulován hostujícím gólmanem a kopala se penalta. Té se ujal sám postižený a zvýšil na 4:1.

Hosté už jen korigovali

   Druhý poločas začal podobně jako ten první skončil, tedy aktivitou domácích. Po pěti minutách hry zafungovala znovu spolupráce Prokop - Kotalík. Prvně jmenovaný se dostal do úniku, naservíroval před bránu a Kotalík měl snadnou práci, 5:1. Kameňák pak ale pustil soupeře více do hry. Trochu se zdálo, že každý z domácích si chce dát gól. Toho hosté využili v 62. minutě kdy se Dudákovi nezdařila rozehrávka a dalekonosnou střelou ho překonal Bäuml. Poslední slovo měli opět domácí. V 78. minutě se Mráz prosmýkl po pravém křídle a vystřelil. Šesták jeho pokus jen vyrazil a Soukup dal definitivu výsledku 6:2.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Za velkého horka jsme hned v první minutě dostali studenou sprchu. Pro nás byla nakonec i příjemná, protože hned po gólu jsme byli lepším týmem. Vytvářeli jsme si šance a bylo jen otázkou času kdy se podaří dát gól. I druhou půli jsme začali dominantně a dali rychlý gól. Pak jsme bohužel přestali hrát naší kombinační hru a každý hrál spíše na sebe. Tím jsme soupeře pustili trochu do hry a dostali i branku. Gólem na 6:2 už bylo definitivně po zápase. Výhra je určitě zasloužená. Byli jsme lepší fyzicky i fotbalově až na pár minut kdy jsme soupeře pustili do hry. Velmi dobrý výkon podali Sivák, Prokop a Soukup.

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): „Do zápasu jsme vstoupili víc než dobře a už v první minutě jsme díky Krauskopfově aktivitě vstřelili úvodní branku, ale bohužel to nestačilo. Hráli jsem dobře tak první čtvrt hodinu a pak se nám to celé zase rozpadlo. Hlavně jsme nechávali příliš prostoru ve středu Sivákovi, který tvořil soupeřovu hru. V druhé půli, kdy jsme už hráli o deseti, jsme pracovali daleko lépe. Dokonce jsme mohli ještě dvě branky vstřelit. Ale celkově to nebyl dobrý výkon, obrovsky nás sráží laciné individuální chyby.“



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - A. Prokop [-] (85. F. Holub [-] ) , D. Průdek [-] (70. L. Fousek [-] ) , V. Kotalík [-] (50. V. Mráz [-] ) , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] (79. D. Frnka [-] ) , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , O. Bělohlav [-] , M. Beneš [-] , P. Petkov [-] (80. J. Nejedlý [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - R. Bäuml [-] , J. Rohlík [-] (60. T. Dibďák [-] ) , F. Klíma [-] , J. Gondek [-] , F. Kročák [-] , K. Krauskopf [-] , A. Jirkal [-] , M. Vančura [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

ŽK: 41. F. Klíma , 42. V. Pomije , 75. J. Šesták . ČK: 43. J. Gondek .
Hráči zápasu: M. Sivák , A. Prokop , R. Soukup - K. Krauskopf , R. Bäuml .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křížovský Jiří - NOVÁK Roman, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.