4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dražičtí mají další výhru, bratři Štecherové byli při chuti


Branky


13. D. Štecher , 42. J. Štecher (p.) , 47. J. Štecher , 56. J. Kromka
0

První tým tabulky v minulém kole ztratil první body za remízu, ale rychle se vrátil na vítěznou notu. Vacov moc šancí neměl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned úvod utkání předeslal jeho další průběh. Domácí hráči se usadili na polovině soupeře a začalo dobývání neprostupného valu kolem hostujícího vápna. První gólovky se Dražičtí dočkali v 5. min. Po centru Valáška a přizvednutí balonu jedním ze stoperů se ke střele dostal na zadní tyči Kromka. Jeho pokus brankář Lácha jen reflexivně vyrazil před sebe přímo na Stuchlíka. Ten však ani nadvakrát z prostoru malého vápna nedokázal gólově zakončit. Neujala se ani hlavička Kromky o pět minut později, ani hezká akce Stuchlíka v 9.min., kdy prošel přes dva bránící hráče, předložil před branku J.Štecherovi, ale ten už zakončit nestihl. Diváky tak prvně rozjásal až bratr kanonýra Dan Štecher, který opět po centru Valáška vyskočil nejvýš a pěknou hlavičkou vymetl pravou šibenici – 1:0!

 

Ve 20.min. se o zakončení pokoušel novic v základní sestavě Veselý. Prošel s balonem u nohy až na dostřel před velké vápno, ale jeho pokus o Rosického šajtli neměl potřebnou razanci a gólman neměl problém s jeho zneškodněním. Že zatím není Veselý v oslnivé formě bylo vidět i při jeho dalším pokusu ve 22.min. Po závaru ve vápně se k němu odrazil balon, ale střela z voleje šla vysoko nad bránu. Ve 26.min. o sobě dali  prvně vědet i hosté, ale střela Ketzera po ojedinělém brejku šla mimo tyče. Daleko nebezpečnější byla šance Zity, který vystrašil Baku z přímého kopu. Dražický brankář však změnu skóre nepřipustil. Své umění předvedl Baka i v závěru první půle, kdy Roučka prošel přes Valáška a K.Novotného po levé straně a tvrdě z úhlu vypálil. Brankář byl ve správném postavení a střelu ukryl v rukavicích. Po těchto pološancích hostů se režie hry opět ujali domácí hráči. Po pěkné průnikové přihrávce se mezi beky odhodlaně pustil Stuchlík, byl faulován a rozhodčí neváhal písknout pokutový kop. Jeho exekuce se ujal J.Štecher, který nedal gólmanovi šanci – 2:0.

    Při zahájení druhé půle se diváci ještě nestačili usadit na místa a Stuchlík rozjel další parádní akci. Z pravé strany nacentroval míč do vápna na Kromku, ten ještě sklepl vedle sebe volnému J.Štecherovi, který propálil vše před sebou a poslal Dražice do vedení už o tři branky – 3:0!

 

 

Hosté se soustředili už pouze na bránění. Ohrozit branku zkoušeli jen z přímých kopů dlouhými centry do vápna a několikrát měli hodně blízko k dosažení úspěchu. Třeba v 50.min. hlavičkoval po jednom takovém centru Zábranský z bezprostřední blízkosti a Baka musel zachraňovat robinzonádou na poslední chvíli. Většinou se však hrálo na polovině hostů a rodily se i další šance. Z jedné se ujala hlavička Kromky, kterého našel ve vápně svým centrem Veselý a bylo to už 4:0.

 

Slibný náskok umožnil poslat na hřiště všechny hráče z lavičky a hra zákonitě trochu utrpěla. Přesto se do velké šance dostal ještě Bareš, který se řítil z pravé strany na branku. Z pozice velkého vápna napřáhl ke střele, ale balon na nerovném terénu netrefil podle představ a ten zamířil mimo tyče. Skóre se pak mohlo měnit na druhé straně, když po dlouhém centru z přímého kopu viděl rozhodčí faul na jednoho z útočníků Vacova a srovnal penaltový účet. Balon si na puntík postavil hostující kapitán Uhlíř, který však vzápětí poznal, jak těžké je překonat brankáře když má svůj den. Baka vystihl směr a penaltu bravurně ukryl v náručí. V samém závěru se o pověstného bůra na soupeřově kontě pokoušel ještě Stuchlík, který prošel přes bránící hráče až před branku. Místo střely však chtěl akci ještě vyšperkovat přihrávkou na Smutného, ale ten toto nečekal a byl o krok napřed. Z rodící se gólovky tak nebylo nic. Tato nepovedená akce však nemohla pokazit dobrý dojem z celého utkání. 

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Po několika nepřesvědčivých výkonech jsme konečně zahráli tak, že každý fanoušek musel odcházet spokojený. Ve slunečném nedělním odpoledni jsme hostili Vacov, tedy další pro nás neznámý soupeř z Podšumaví, který se pohybuje v klidném středu tabulky po 5 výhrách a 4 prohrách. Od úvodního hvizdu šli tentokrát naši hráči tvrdě za jediným cílem a odměnou jim bylo čtyřgólové vítězství. Jen víc takových zápasů! Příští utkání sehrajeme v sobotu v Prachaticích už od 12 hodin, hrozný čas zahájení v takové dálce...




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] - J. Štecher [-] , L. Stuchlík [-] - J. Kromka [-] (62. D. Smutný [-] ) - K. Novotný [-] (46. T. Bareš [-] ) , M. Veselý [-] (75. O. Kos [-] ) , R. Pfeifer [-] (80. T. Hořejší [-] ) , R. Valášek [-] , D. Štecher [-] , J. Vlašin [-] (64. P. Novotný [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - V. Zábranský [-] , T. Kovařík [-] , R. Mach [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] (85. D. Mikeš [-] ) , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , M. Valta [-] (46. S. Pšenička [-] )

ŽK: 32. J. Vlašin , 69. J. Štecher - 43. R. Mach , 50. J. Mls .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rinth Jan - NOVOTNÝ Jiří, TŘEŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.