Plačkovskou výhru s Červenou Řečicí režíroval čtyřgólový Lukáš Ehrlich


Branky


0

Důležitý zápas se v rámci sedmého kola Poutník ligy odehrál v Plačkově, kam přijela poslední Červená Řečice. Aktuální forma, která byla u obou mančaftů podprůměrná, dávala tušit vyrovnanou partii, ta se však nekonala. Plačkov se rychle oklepal z neuvěřitelného debaklu, který utrpěl minulý víkend v Pelhřimově a svého soka s přehledem přehrál. Velký zápas odehrál zejména Lukáš Ehrlich, jenž se za záda dobře chytajícího Paťhy trefil hned čtyřikrát, čímž rozhodl o majiteli tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl Ehrlichovu one man show

Do sobotního zápasu o povinné tři body nastupoval Plačkov s tím, že musí alespoň částečně odčinit bídné výsledky z posledních kol, k čemuž jim měla dopomoci i netradičně vysoká účast hráčů na zápase. Herní zlepšení bylo na plačkovských vidět už od prvních minut. Hru sice doprovázely nepřesnosti, i tak ale byl zápas v režii domácích, kteří soupeře téměř do ničeho nepustili. Zaslouženě šel do vedení tedy Plačkov po gólu Lukáše Ehrlicha. Uteklo ale jen pár minut a skóre bylo znovu nerozhodné. Slabou chvilku si vybral domácí brankař Novotný, který špatně odhadnul dlouhý balon do velkého vápna, ten se sklouznul po mokrém trávníku a skončil až v bráně.

 

Hra se ale tímto gólem nijak nevyrovnala. Plačkov měl utkání pevně v rukou, dostával se do šancí, v nichž si dobře počínal červenořečický brankař Paťha, který ale svými zákroky jen oddaloval neoddálitelné. V samostatném nájezdu se ocitnul skvěle hrající Ehrlich a vedení Plačkovu vrátil zpět. Do konce poločasu se z gólu Plačkov radoval ještě jednou. Po chybách a nedorozumněních v hostující defenzivě si míč hosté do brány dopravili prakticky sami a zápas tak směřoval k jednoznačnému konci. 

Plačkov dal zapomenout na pelhřimovskou ostudu, Řečici nakonec uštědřil debakl

V druhém poločase se nejvíce činili stále fotbalisté Plačkova, kteří byli při chuti a skončit se třemi vstřelenými góly jim rozhodně nestačilo. Nejdříve si gól na 4:1 připsal nezastavitelný Lukáš Ehrlich a chvíli po něm byl gólem za vynikající výkon odměněn i navrátilec do plačkovského "áčka" Honza Kašpar. Zápas se za rozhodnutého stavu ale v klidu rozhodně nedohrával. Hráči Červené Řečice nepříjemně tvrdili muziku a Plačkov už do dalších šancí v žádném případě nechtěli pustit. V závěru ještě zkusil ohrozit nepříjemnou střelou bránů domácích kanonýr Serbus, Lukáš Novotný si ale s jeho střelou poradil. Více se toho na hřišti už neodehrálo a Plačkov tak po delší době slavil zisk všech tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Oproti předchozím zápasům jsme konečně zase hráli na hřišti jako jeden tým a bylo to znát. Kombinačně jsme soupeře přehrávali ve všech ohledech a zaslouženě vyhráli. Mrzí mě ale ta zbytečná chyba, kterou jsem vymyslel. Kdybych zůstal stát na čáře, tak by se ten gól ani jako šance nedal označit. Špatně jsem to ale odhadnul a na propadnutej míč jsem už nestihl zareagovat. Aspoň ale že se mi to stalo v zápase, kde jsme herně dominovali. Předvést tohle v zápase s Jiřicemi, to by byl větší průser Kluci ale rozhodně zaslouží pochvalu za předvedenou hru. Teď se zase musíme soustředit na derby s Čejovem, které rozhodně nebude jednoduché. Bylo by fajn, kdybychom se ve stejném počtu a sestavě sešli i příští víkend.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - SVOBODA Jan (N), PAVELKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.