Starý Máteřov doma porazil Staré Ždánice


Branky


0

Do Máteřova přijely poslední Ždánice. Zápas měl ze začátku celkem vyrovnaný průběh, ale góly dokázali vstřelit pouze favorizovaní domácí. Více už v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlomový druhý gól

V domácí sestavě si netradičně vyměnili svá místa stoper Tomiška s útočným kanonýrem Jonášem.

Ze začátku se zakřiknutým domácím nedařilo v kombinaci. Úlevu přinesla 24.minuta, kdy se po příhrávce Tomišky prosadil umístěnou střelou Křížek - 1:0.

Ždánice měly poté vyloženou šanci na vyrovnání, ale domácí tým podržel brankář Doležal.

Do polačasu se máteřovským povedlo vstřelit ještě jednu branku. Na roh Škrhy si do malého vápna naběhl obránce Janeček a hlavou zvýšil na 2:0. Po této druhé brance už hosté působili odevzdaněji.

Domácí zahazování šancí

Ve druhém poločase domácí už jen zahazovali šance. Duo Tomiška - Jonáš jakoby v této disciplíně spolu soutěžilo. Obrana Starých Ždánic chybovala, jenže nadějná přečíslení už máteřovští nedotáhli do konce.

Domácí trenér pak poslal do hry všechny náhradníky, ale ačkoliv do zápasu dobře zapadli, tak ani nikdo z nich nepomohl ke vstřelení další branky.

Hosté nebyli příliš nebezpeční a když už, tak se o vstřelení branky připravili vlastní nemohoucností.

Utkání se tak v poklidu dohrávalo a výsledkem 2:0 skončilo.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): Byl to důležitý zápas, který jsme zvládli. Byly potřeba tři bod, ty jsme uhrály, takže spokojenost.Jen škoda hodně neproměněných šancí, kdybychom proměnili alespoň polovinu, tak by byl výsledek zápasu úplně jiný.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - J. Škrha [-] (55. J. Skalický [-] ) , D. Jonáš [-] , J. Mzyk [-] , V. Janeček [-] - P. Kalous [-] , P. Ročnák [-] (78. T. Fenyk [-] ) , J. Křížek [-] , P. Žďárský [-] (67. A. Šťastný [-] ) - V. Procházka [-] (67. J. Macek [-] ) , R. Tomiška [-] -

Sokol Staré Ždánice
L. Sivoň [-] - T. Ehl [-] , A. Kněžour [-] , K. Bartoš [-] , P. Lakatos [-] (46. P. Štumr [-] ) , P. Lakatos [-] (77. T. Zdichynec [-] ) , J. Pulpán [-] , T. Pavelka [-] , P. Rezler [-] , D. Rychter [-] , J. Picka [-]

ŽK: 41. P. Rezler .
Hráči zápasu: J. Křížek .
Místo: Starý Máteřov. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Čermák Jiří - HOUDEK Miloslav (N), KUBÍČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.