Křelovice se se sezónou loučí vítězstvím, Trnová se soutěží porážkou


Branky


27. L. Kyprý (p.) , 36. V. Tyr , 55. Z. Tabaček - 31. V. Hlávka , 45. P. Mazák
1

 

Domácí dokázali zlomit svého soka brankou zkraje druhé půle, bojovným hostům nepomohlo ani dvojí smazání náskoku soupeře.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Trnová na podzim skolila Křelovice 2:0 a po bodech sahala i na půdě svého soupeře. Skóre se poprvé měnilo po zhruba půl hodině hry. To sudí Kratochvíl neváhal odpískat pokutový kop ve prospěch domácích po nedovoleném ataku a penaltu proměnil Luděk Kyprý. Jenže hosté brzy srovnali. Hauzner vyslal do úniku Václava Hlávku a ten podél Bartoše srovnal s Křelovicemi krok.  Jenže ty si vzápětí své vedení vzaly zpět, to na konci akce svých barev stál Václav Tyr. Trnová ovšem udeřila v posledních možných chvílích prvního dějství, když pláchl obráncům Patrik Mazák a určil přestávkový výsledek. 

 

 

Na padesát přítomných fanoušků potěšil rozhodujícím gólem v pětapadesáté minutě Zdeněk Tabaček, jehož zakončení rozhodlo způsobu poslední dělby bodů pro oba celky v této sezóně. Trnová tak končí na dně tabulky s dvanácti bodovou ztrátou na Zbůch, Křelovice se seřadily s dalšími dvě sedmatřicetibodovými celky na počátku druhé poloviny tabulky.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: "Byl to zápas, kde o nic nešlo, bylo to spíše turnajové tempo a padaly branky."

TJ Sokol Trnová
Webr Jiří: "Domácí byli lepší a zaslouženě o gól zvítězili."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - HÁJEK Karel (N), KLIK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 6. 2016 22:28
Křelovice opet nezklamaly!!! Co zápas to jiná sestava. Neznám mužstvo, co během sezony, obzvlášť pak na jaře, protočí tolik hráčů. Neuvěřitelné!!! Možná proto jsou tam kde jsou. Kdyby hráli v takové sestavě jako třeba na podzim v Bezvěrově nebo pak na jaře v Ledcích či ,,doma,, s Nečtinama, mohly by se prát o příčky nejvyšší. Pro mě zklámáním soutěže. O Trnové snad jen, Kdyby měli kompaktnější tým s více podporou od záložní řady, byla by se zachránila. Sám ,,voják v poli,, P.Mazák v útoku vše neoběhá. Škoda, na podzim nehráli špatně!