Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stovka diváků slavila druhé místo Jevan


Branky


16. J. Koula , 39. R. Krejčík , 43. J. Koula (p.) , 61. J. Bečvařík , 70. J. Koula , 83. P. Krákora - 28. R. Pokorný
0

První herně vyrovnaná polovina sice skončila vedením domácích 3:1, ale dvě rozdílové branky padly až v závěru. Po přestávce domácí tým přidal další góly, hattrickem se blýskl Jiří Koula a Jevany uhájily druhou příčku. Teď mohou jen čekat, jak se bude vyvíjet situace výše, zda nebude šance na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konárky se držely na dostřel

Do zápasu vstoupili domácí borci sebevědomě a drželi míč na svých kopačkách. V šestnácté minutě dorazil střelu Bečvaříka Jiří Koula a otevřel záúasová účet - 1:0. Rychlá branka domácí hráče trochu ukolébala a Konárovičtí zazlobili. V osmadvacáté minutě hosté vyrovnali, když se po pěkné akci prosadil Radek Pokorný - 1:1. Domácí hráči se nenechali rozhodit a opět přidali na otáčkách. V třicáté deváté minutě je opět dostal do vedení stoper Radek Krejčík st. - 2:1. Konečný účet prvního poločasu uzavřel v dvě minuty před pauzou svým druhým gólem Jiří Koula na 3:1.
         

Hru režírovali Jevanští

Druhý poločas už byla hra zcela v režii Jevanských. Hosté se jen sporadicky dostávali za půlku. Na další branku museli diváci vydržet čekat čtvrthodiny. V jedenašedesáté minutě přidal Jaroslav Bečvařík čtvrtou branku - 4:1. V sedmdesáté minutě zvyšoval Jiří Koula na 5:1 a završil tak svůj hattrick. Poslední slovo měl Pavel Krákora, který několik minut před koncem upravil na konečných 6:1. Pro Konárovice se tímto výsledkem nic nemění, záchranu si vybojovali již v minulém kole a patří jim konečná dvanáctá příčka. Naopak Jevany získaly potřebné tři body k jistotě druhého místa. Vzhledem k kuloárním informacím, které předpokládají odhlášení kolínského celku z vyšších soutěží, mají tak Jevany šanci na postup z druhého místa. To ale ukáže až čas.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: V zápase s týmem Konárovic nám šlo o udržení druhého místa v okresním přeboru. Pro naše mužstvo je to historický úspěch jevanského fotbalu. Utkání skončilo naší výhrou a pro nás se uzavřela i tak úspěšná sezóna. Hráčům děkuji za velmi dobrý výkon a divákům za celoroční podporu.




Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - S. Krejčík [-] (65. P. Tichý [-] ) , L. Sochůrek [-] , J. Popelka [-] (55. P. Moravec [-] ) , J. Chaloupka [-] (46. D. Matas [-] ) , F. Jásek [-] , R. Krejčík [-] , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] , J. Koula [-] (86. T. Novák [-] ) , P. Krákora [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Sojka [-] , M. Brunclík [-] , M. Černík [-] , P. Jandák [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] (64. P. Stempák [-] ) , J. Pokorný [-] (46. V. Patočka [-] ) , M. Vokoun [-] , R. Černík [-] (46. M. Patočka [-] )

Hráči zápasu: J. Chaloupka , F. Jásek , J. Koula .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.