Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V kvalitním zápase došlo až na penalty


Branky


0

Pátá Jestřábka uvítala na svém hřišti již jasného vítěze soutěže, mužstvo Českého Brodu. Deset minut přes přestávkou se hosté ujali vedení, ale domácí v nastaveném čase první půle stihli vyrovnat. Opačný gard byl k vidění v druhém poločase, kdy do vedení šli domácí a hosté srovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná hra z obou stran

Pětasedmdesát diváků vidělo krásný fotbal v pěkném počasí, který byl okořeněn brankami a navíc penaltovým rozstřelem. Český Brod předvádí standardně kvalitní výkony a Jestřábka na jaře podává také kvalitu. Hra byla od počátku odvážná, vyrovnaná. Brod byl asi trochu častěji na návštěvě na polovině domácích, ale do vyložených šancí se nedostával. Domácí borci se připravili na kanonýra Mašanského, ale stejně ho nakonec neuhlídali. Velké problémy dělal lhoteckým obráncům také Moravec. Platil na zadáky svojí rychlostí. Tak také připravil první branku zápasu. Uvolnil se a utekl po křídle, obránci se jej všemožně snažili zastavit, ale on přece jen přihrál do gólovky Tomáši Mašanskému a bylo 0:1. To běžela pětatřicátá mnuta zápasu. Na konci poločasu se ale Jestřábce podařilo srovnat skóre, když Týma našel prudkou přízemní přihrávkou za obranu nabíhajícího čerstvého maturanta Ondřeje Martínka. Ten přesprintoval obránce a špičkou nohy píchl míč do kasy - 1:1.

 

Plichta i v druhé půli

Po přestávce pokračovala opět aktivní hra obou mužstev a po necelých deseti minutách se domácí ujali vedení po krásné křížné střele Petra Kureše - 2:1. Hosté potom trochu přidali a přehrávali hráče Lhoty. Netrvalo ani čtyři minuty a bylo opět srovnáno. Po kombinační akci se dostal míč k Tomášovi Mašanskému, krátkou kličkou se uvolnil od obránce a okamžitě vypálil. Heres v domácí bráně ani nestačil zareagovat - 2:2. Ke konci poločasu se dostali více do hry zase domácí, vypracovali si tři solidní šance, ale žádnou bohužel neproměnili. Zápas tak dospěl k asi spravedlivé remíze a šlo se na penalty.

 

na penalty 3:4, z naší strany výborný zápas. Oni dobře a my jsme se vyrovnali, nestřídali jsme, všichni se vyšťavil. Dávali jsme si pozor na Mašanského, strašně rychlý Moravec. U prvního gólu jsme ho nemohli chatit, obránci ho tahali ve vápně, ale stejně přirál.

Vyrobvnali jsme v poslední minutě = opak minulých. Týma našel přízemní přihrávkou maturanta. Přesprintoval a píchl to do brámy. Kureš křížnou střelou do protějšího rohu. Oni přidali po kombinaci, sám na stopera, uvolnil se a okamžitě zakončil a golman nereagoval. Ke konci jsme měli asi tři šance, ale nedali

Mikeš a Kureš nedal. Heres dal, jejich golman nedal. Kureš nedal poslední

Kureš odmítl vyrovnání

Z hostujících hráčů neproměnil penaltu gólman Vymazal, naopak domácí gólman Heres penalty kopat umí. Jenže neproměnil Mikeš. Na poslední pokus si postavil míč Kureš, ale nedal. Brod tak ze tří penaltových rozstřelů stále zůstává stoprocentně úspěšný oproti 33% úspěšnosti domácích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Myslím, že remíza je spravedlivá. Soupeř předvedl svojí kvalitu a my jsme mu byli snad důstojným soupeřem. Připravovali jsme se na Mašanského, ale stejně nám dal dva góly. Problémy nám navíc dělal rychlostně dobře vybavený Moravec. Všichni bojovali do posledního dechu, ani jsme moc nestřídali, protože všichni měli svojí kvalitu.

SK Český Brod B
Zdeněk Šmejkal, trenér: Dali jsme šanci dorostencům a mile mě překvapili. Odehráli jsme kvalitní utkání a domácí byli výborní. Zápas byl vyrovnaný a výsledek bereme.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - D. Kubánek [-] , A. Krupka [-] , L. Týma [-] , J. Hron [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , D. Záhora [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , P. Kureš [-]

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - J. Hanzl [-] , A. Moravec [-] , M. Kohout [-] , F. Berousek [-] , J. Bouma [-] , T. Mašanský [-] , A. Kliment [-] , P. Musílek [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) , M. Šmejkal [-] , J. Skořepa [-]

ŽK: 79. J. Hron .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Karlík Milan - MACHURKA František (N), KOZLÍČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.