Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany opět s plným bodovým ziskem


Branky


0

Domácí chtěli získat další body, ale již ve čtvrté minutě prohrávali. Do konce poločasu stačili ale vyrovnat a hned po změně stran šli do vedení. Po necelé hodině hry byl stav opět vyrovnaný, jenže vzápětí šly do vedení opět Krakovany a tento stav již vydržel až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli již ve čtvrté minutě

Zapas začali velmi dobře hosté a už ve čtvrté minutě vstřelili úvodní branku, kdy po nahrávce Proskočila skóroval Tomáš Freund - 0:1. Domácí zhruba od patnácté minuty hru vyrovnali a začali být nebezpeční směrem dopředu. Po náběhu do středu obrany také do poločasu vyrovnali. Luděk Tlučhoř dostal ideální přihrávku a poradil si s Hradeckým v bráně Plaňan - 1:1. Domácí mužstvo si ještě vypracovalo další dvě šance, které ovšem nevyužili. Do kabin tak šli hráči za srovnaného stavu.

Krakovany ubojovaly tři body

Druhý poločas začali dobře domácí hráči, kterým ale obrovskou chybou pomohl k brance chybující brankář Plaňan. Hradecký neudržel v rukavicích centrovaný balón a dobíhající Luděk Tlučhoř svým druhým gólem v zápase strhl vedení na stranu Krakovan - 2:1. Nadále pokračoval vyrovnaný zápas, kdy se mohlo stát cokoliv. Neuběhlo ani deset minut a bylo opět srovnáno. Načechraný centr přiletěl do šestnáctky domácích a nejdůraznější v hlavičkovém souboji byl Pavol Brecík - 2:2. Jenže tentokrát vyrovnané skóre dlouho nevydrželo. Po rohovém kopu se prosadil Lukáš Jelínek - 3:2. Do konce zápasu zbývala ještě celá půlhodina, ale další vyložené šance již nepřišly. Domácí tým tak získal velice důležité tři body a je už na devátém místě, čímž se vzdálil od sestupových pozic. Plaňany si o jednu příčku pohoršily.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Byla to zase dřina. Zkraje jsme nechávali mnoho prostoru kvalitním krajním záložníkům. Pak jsme to trochu srovnali a byl to vyrovnaný zápas. Byli jsme o gól šťastnější, vybojovali jsme to. Bohužel se nám zranil zase hráč...

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Na druhý gól jsme již nedokázali reagovat. Určitě se projevilo, že jsme na zápas přijeli pouze ve dvanácti lidech a někteří hráči dohrávali se sebezapřením. I když šlo o remízový zápas, domácí přeci jen toužili po vítězství o něco více. Nikdy nehodnotím hráče soupeře, dnes udělám výjimku : hráč R. Tlučhoř je bezohledný, zákeřný hráč, který za své zákroky měl být již v prvním poločase vyloučen. Celý zápas proběhl v duchu fair play, ale on do něho nepatřil.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , S. Šindelář [-] , M. Věříš [-] - P. Kozel [-] , R. Tlučhoř [-] , L. Tlučhoř [-] , J. Antoš [-] (8. V. Novotný [-] ) - T. Sixta [-] , J. Olexa [-] - L. Neruda [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] , T. Freund [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , D. Minarčík [-] (78. T. Kučera [-] ) , M. Vinš [-] , J. Kruliš [-]

Hráči zápasu: L. Tlučhoř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Voborník Josef - KUBIČEK Luboš (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.