Zásmuky korigovaly až těsně před koncem


Branky


0

Matěj Chromý již ve čtvrté minutě otevřel skóre a pět minut po zahájení druhé půle přidal druhou branku. Domácí přidali ještě třetí a za hosty před závěrem upravil výsledek nejlepší hráč minulého kola Tomáš Borovička.

 

... obodujte výkon hráčů, rozhodčího, trávník, klobásu, atd ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nučice vydolovaly jednobrankové vedení hned ve čtvrté minutě

Zápas pro hosty nezačal vůbec dobře. Hned ve čtvrté minutě inkasovali zbytečný a laciný gól. Matěj Chromý zahrával z těžkého úhlu přímý volný kop, který propasíroval dvoučlennou zdí. K údivu všech prošel balón až do branky za přední tyčí – 1:0. Během prvního poločasu mohli domácí vedení navýšit, ale selhávali v koncovce. Brejky Šulce či dvakrát Kubalíkův náběh skončily mizerným zakončením. Zásmuky zase ohrožovaly Krutského bránu po rohových kopech, které ovšem také neměly gólové parametry. Poločas tedy skončil jednobrankovým vedením domácích.

 

Nučice nulu neudržely

Druhé dějství začalo obdobně. Než se hosté rozkoukali, po samostatné akci Matěje Chromého inkasovali podruhé. Chromý si navedl míč blíže ke středu a z osmnácti metrů trefil přesně k tyči – 2:0. Zásmuky potom vystřídaly, když Durňák nahradil Derku a oživil jejich útočnou hru. Bohužel ani hosté svoje šance nevyužili. Zásmuky byly více u míče, snažily se kombinovat. U většiny akcí se objevoval agilní Čapek, ale jeho střely či střely spoluhráčů míjely nučickou branku. A následoval trest. Domácím hráčům vyšel rychlý brejk, ale hlavička Nováka po centru Šulce ještě gólová nebyla. Jenže Lindner místo odkopu míče začal na vápně kličkovat, o míč přišel a Filip Kubalík pohodlně zvýšil na 3:0. Kosmeticky skóre upravil Borovička až tři minuty před koncem. To se naopak pustil do kličkované jinak výborně chytající domácí gólman Tolstikov, o míč přišel a Tomáš Borovička skóroval do prázdné branky – 3:1. Vzápětí šli zásmučtí do přečíslení čtyři na dva, ale situaci nedokázali vyřešit.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Mrzí mě, že jsme zápas konečně neodehráli s nulou vzadu. Po zbytečných kličkách brankáře jsme dovolili soupeři korigovat. Jinak hráčům chci poděkovat za předvedený výkon. Opět jsme získali důležité tři body v boji o záchranu, který bude ještě velmi zajímavý, při pohledu na výsledky v tomto kole.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Vzhledem k bojovnosti domácích po celé utkání a našemu laxnímu výkonu, jsou body zaslouženě v Nučicích.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), ZIKMUND Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.