1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovle vybrakovala Pečky


Branky


0

K velkému překvapení došlo na hřišti v Pečkách. Hosté se ujali vedení, ale po deseti minutách bylo opět vyrovnáno. O třech bodech pro Třebovli rozhodl v sedmdesáté třetí minutě hráč ročníku sedmdesát tři. Nejstarší hráč na hřišti vystřelil důležitou výhru pro hosty.

 

... obodujte výkon hráčů, rozhodčího, trávník, klobásu, atd ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti nebyl vidět rozdíl v kvalitě mužstev

Pro hostující tým Třebovle začalo utkání náramně. Ve třinácté minutě potáhli hráči akci po levé straně, na centrovaný balón si naběhl Lukáš Blaščok a otevřel skóre utkání - 0:1. To byla pro domácí v již tak studeném počasí pěkná sprcha. Navíc o pár minut později mohlo být skóre ještě vyšší, jenže míč, který vyslal z hranice šestnáctky kapitán hostů Daniel Richter, skončil jen na břevně Drahoňovského branky. A tak platilo známé "nedáš - dostaneš". Za domácí tým se trefil Michal Modrovič a vyrovnal na 1:1. To pečecké hráče trochu nabudilo a vytvořili si po samostatných průnicích dvě ložené šance. Jenže čaroval Pokorný v brance hostů. Růžičku vychytal a Mužíka, který se už už radoval z branky, vychytal zázračně také. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

 

Domácí marně dobývali branku Třebovle

Domácí tým se po přestávce zakousl do mužstva hostí a ti se dlouhé minuty nemohli z tlaku vymanit. Jenže domácí neproměnili ani další sólovou akci tváří v tvář gólmanovi Pokornému, který v těchto fázích zápasu svůj tým hodně podržel. Postupně se hra vyrovnávala, ale gólové šance nepřicházely. A tak utkání rozhodl nejstarší hráč na hřišti. Pavel Bobek zahrával trestný kop ze strany hřiště a svojí střelu zakroutil tak náramně, že zapadla k zadní tyči pečecké svatyně - 1:2. Hráči pečeckého AFK si v samém závěru vypracovali ještě jednu velkou šanci, ale ani z tohoto mraku nezapršelo. Hosté si tak z horké půdy odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
František Hovorka, trenér: Hráli jsme špatně. Měli jsme dvě vyložené šance za stavu 1:1, ale na Pokorného máme asi pech. Po začátku druhé půle další šance. Samostatné průniky Růžička, Mužík - to byly tutovky, ale gólman to vychytal. Další zápas máme v Kouřimi, tam bude těžké bodovat. Kluky to asi dneska moc nebavilo, byla zima...

SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: První půlka byla taková vyrovnaná, ale v druhé jsme se polovinu času nemohli dostat z vlastního vápna. Ale ubránili jsme to a v závěru krásně rozhodli z tretňáku. Půl tabulky je vyrovnané, máme pořád šanci. Za týden uvítáme doma Jevany, pokusíme se bodovat. Máme stále nějaké zraněné. Tentokrát to vyšlo. Celé mužstvo bojovalo, Richter byl vidět nejvíc a pomohl nám svým výkonem i Láďa Pokorný.



Sestavy


AFK Pečky
J. Drahoňovský [-] - T. Chudoba [-] , T. Plaček [-] , V. Lukáš [-] - M. Modrovič [-] , M. Dolejš [-] - Š. Růžička [-] , Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] - P. Hovorka [-] (87. O. Richter [-] ) , B. Novotný [-] (46. L. Mužík [-] )

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Král [-] , J. Andrašík [-] , P. Bobek [-] , L. Homolka [-] , L. Líbal [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , M. Čáslava [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

Hráči zápasu: L. Pokorný , D. Richter .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zdeněk Josef - MACHÁČEK Václav (N), REJHON Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.