Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plaňany zlomily odpor soupeře až ve druhém poločase


Branky


0

Do Plaňan přijela Ratboř a bylo na co se koukat. Vyrovnaná první půle vyústila do tlaku domácích v poločase druhém. A byl korunován zvratem v utkání. Sedm minut před koncem rozhodl o bodech pro domácí dorážkou do prázdné brány Pavol Brecík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ratboř dvakrát vedla

Utkání začalo tlakem domácích, ale hosté využili každé příležitosti k rychlému brejku. Palermo v jednom z brejků přišel před střelou o míč, Brtníkovu střelu k tyči vyrazil Hradecký na roh. Po rohu pálil opět Brtník, ale mimo. Pak se dostali do nebezpečných situací i plaňanští. V souboji proti Freundovi, Brecíkovi či Proskočilovi ale uspěl Jeřábek. Na opačné straně zase pálil Lapšanský mimo po krásném pasu od Švarce. Gólu se diváci dočkali v jedenadvacáté minutě. Švarc posadil míč z trestného kopu na hlavu Ladislava Brtníka a bylo 0:1. Z rozehrávky předvedli pěknou akci domácí a dočkali se vyrovnání. Proskočil se kličkou zbavil Lapšanského, vyslal od lajny přízemní centr, který gólman Jeřábek vyrazil, stačil vykopnout i dorážku, ale na druhou dorážku z úrovně penalty od Tomáše Freunda již nedosáhl - 1:1. Nadále pokračovala vyrovnaná hra s množstvím střel a šancí na obou stranách. Proskočil pálil z trestného kopu těsně mimo, na druhé straně Vohnický po chybné rozehrávce plaňanské obrany vyslal po úniku tečovanou střelu nad branku. Plaňanský Nebřenský hledal centrem Švehlu, ale ten netrefil ideálně a odražený míč vypálil Kozdera mimo. Ve třicáté třetí minutě chyboval Jeřábek, kterému vypadl snadný míč z rukavic. Ten poslal pohotově za jeho záda Freund, ale Švarc se stačil vrátit a před brankovou čarou jej vykopl do bezpečí. Pár minut před koncem rozehrál Proskočil rychle faul na Freunda, ten míč potáhl a centroval na Minarčíka,který ale míč netrefil dobře. Odražený se pokusil napálit na branku dobře hrající Kozdera, ale střelu zblokoval Vohnický. Míč okamžitě poslal do křídla na Palerma, který nacentroval přesně do míst, kam si nabíhal Ladislav Brtník a poslal Ratboř do vedení - 1:2. V samém závěru byl v dalším úniku Palermo, ale vracející se Kučera mu míč před střelou ukopl.

Mnoho šancí domácích, ale jen dvě branky

Druhý poločas byl plně v režii domácích. Jenže množství šancí nedokázali zužitkovat. Buď je vychytal Jeřábek a nebo mířili mimo. Proskočil míří mimo, Freunda vychytal gólman, pumelici Nebřenského vyrazil Jeřábek na roh. Minarčík šel po průnikové přihrávce sám na brankáře, ale míč mířil vedle. V další šanci pálil Proskočil nad branku, Freunda i Minarčíka opět vychytal Jeřábek. Jenže rostla nervozita paradoxně na straně hostí. Ti si totiž neustále stěžovali na neodmávané ofsajdy. Při jednom protiútoku, kdy táhl po straně balón Hovorka, byly řeči pro hlavního rozhodčího již tak neúnosné, že akci zastavil a odpískal nepřímý kop přibližně ze třiceti metrů. Domácí jej zahráli na Tomáše Proskočila, který hlavou přes gólmana vyrovnal - 2:2. Tlak domácích sílil a hnali se za výhrou. A dočkali se. Po rychlé akci se ke střele dostal Proskočil, Jeřábek míč vyrazil přímo k dobíhajícímu Pavolu Brecíkovi, který míč uklidil do odkryté části branky - 3:2. V poslední šanci domácích opět výborně zasáhl Jeřábek proti Proskočilovi. Po ojedinělé akci hostů vyslal jedovatou střelu asi z pětatřiceti metrů Vohnický, ale ta minula bránu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Co říci, na šance 20 : 2, na branky 3:2. Naštěstí. Zkušení střelci zklamali, nedokážeme dát góly. Zda tam byly nějaké ofsajdy nedokážu posoudit, protože jsem to měl na druhé straně. Jsme rádi, že jsme to ubojovali, protože první půlka byla hodně vyrovnaná. Soupeř vyřešil výborně brejkovou situaci 2 x 2 a před přestávkou vedl. V druhé jsme ale již kralovali a naštěstí dokázali vstřelit alespoň dvě branky.

TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Prohráli jsme si to sami. Moc špatný druhý poločas. Naše hrubá nedisciplinovanost, kdy si hráči stěžovali na ofsajdy (podle mě tedy byly, ale hráč by měl hrát), vedla k nepřímému kopu, ze kterého jsme inkasovali vyrovnávací branku. Neuhlídali jsme hlavičkujícího hráče. Myslím, že jsme tu měli alespoň na bod.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Kozdera [-] , T. Freund [-] (67. M. Bug [-] ) , P. Břichnáč [-] (53. M. Češner [-] ) , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , D. Minarčík [-] , M. Vinš [-] , J. Nebřenský [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , J. Lapšanský [-] , D. Kemza [-] - D. Palermo [-] , P. Stráník [-] (86. L. Sova [-] ) - L. Brtník [-] , L. Vohnický [-] - V. Švarc [-] , J. Skopec [-] , M. Adámek [-]

ŽK: 25. P. Brecík , 68. T. Proskočil - 11. D. Palermo , 48. J. Lapšanský , 68. J. Skopec .
Hráči zápasu: J. Kozdera - L. Brtník .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Kosina Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.