Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany obraly Nučice


0

Zajímavý zápas byl k vidění v Nučicích, kam přijely Jevany. Hosté vedli již 0:4, když domácí začali dotahovat. Bohužel jim hosté dovolili jen dva góly. Jevany se touto výhrou posunuly již na třetí příčku tabulky, Nučice jsou desáté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli produktivnější

Domácí vlétli do zápasu s velkou chutí vstřelit co nejdříve nějakou branku, ale střely létaly pouze kolem jevanských tyčí. V pětadvacáté minutě otevřeli skóre zápasu hosté krásným lobem Jaroslava Bečvaříka po přetaženém rohovém kopu - 0:1. Poté měli svou obrovskou šanci i Nučice, ale Šulc po přihrávce od Jelínka z deseti metrů jen těsně minul bránu. Trest přišel ihned z odkopu od branky, kdy domácí hráči nedokázali razantně odvrátit míč.  Jevanští prostrčili míč za obranu na nabíhajícího Jana Popelku a ten se v samostatném úniku nemýlil - 0:2. Od té doby na hřišti kralovali hosté a poločasový účet uzavřel Stanislav Krejčík nečekanou střelou z trestného kopu z třiceti metrů - 0:3.

 

 

 

Domácí začali snižovat až v závěru

Nučice nastoupily do druhé půle se snahou poprat se o výsledek. A brzy si vytvořili šanci. Kubalíkovu střelu zablokovala hostující obrana a Kadeřábek před zcela odkrytou brankou špatně trefil míč.  A opět přišel trest. Koula převzal míč po vhazování, navedl si jej na hranici šestnáctky a vystřelil. Z následné dorážky se nemýlil zcela osamocený Jan Popelka - 0:4. Skóre vypadalo hrozivě, ale teď se začali prosazovat domácí. Začali hrát po zemi a ovládli střed hřiště. Jen to proměňování šancí. Hervert ani Kubalík v samostatných únicích neskórovali. První branku domácích tak vstřelil Filip Kubalík, který si naběhl na centr na přední tyči - 1:4. V další šanci vytáhl Chromého střelu na roh Tolstikov a po něm se ze skrumáže prosadil opět Kubalík - 2:4. Do konce zápasu zbývalo patnáct minut a domácí začali hrát vzadu na riziko. Tím se otevřely šance hostům na brejky, ale ani jeden tým už neskóroval.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Zápas rozhodla produktivita obou mužstev. Hosté ze šesti střel dokázali čtyřikrát skórovat. Hra byla celkem vyrovnaná, i když opticky měli návrch hosté, protože dokázali sbírat odražené balóny po dlouhých nákopech. To nám se vůbec nedařilo. O půli jsme kluky burcovali, že není nic ztraceného a že jeden gól v jevanské síti nás může vrátit do zápasu. Klukům chci poděkovat, že ani za velmi nepříznivého stavu to nezabalili a bojovali až do konce a snažili se o vyrovnání.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na dlouho očekávané derby s Nučicemi jsme se velmi těšili. Nučice mají mladý tým a prezentují se rychlou a důraznou hrou. Od 65. minuty po nuceném střídání Končického nás začali domácí přehrávat, ale více než snížit jsme jim již nedovolili. Nutno říci, že na okresní přebor se hrál velmi rychlý a důrazný fotbal z obou stran. Hráčům děkuji za velmi dobrý výkon v zápase.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Chromý [-] , M. Hervert [-] (68. J. Jirsa [-] ) , L. Kadeřábek [-] , T. Miňovský [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-] , M. Šulc [-]

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - D. Matas [-] , F. Jásek [-] , J. Chaloupka [-] , D. Končický [-] (65. M. Šístek [-] ) , S. Krejčík [-] , J. Bečvařík [-] , T. Novák [-] , J. Koula [-] , P. Krákora [-] , J. Popelka [-]

Hráči zápasu: F. Kubalík - J. Popelka , S. Krejčík , F. Jásek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PIKNER Roman - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.