0:3
(0:3)
11. J. Karban
37. V. Bayer
42. J. Roth (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velký Osek veze premiérové body zvenku


Branky


11. J. Karban , 37. V. Bayer , 42. J. Roth (vl.)
0

Hráči Velkého Oseka odjížděli do Zásmuk s obavami. Poslepovaná sestava a fakt, že v letošní sezóně ještě nedokázali venku bodovat, dávalo tušit, že je v Zásmukách nečeká nic lehkého. Ale Zásmuky hrají jako na houpačce - jednou dobře a podruhé propadák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonická přavaha Zásmuk

Zásmučtí borci se od úvodního hvizdu usadili před brankou hostů. Nejprve to zkoušel z voleje Mašín, ale netrefil přesně míč, poté se z hranice šestnáctky zastřeloval Čapek, ale ani on netrefil branku. Jakoby tyto situace předurčily ráz celého utkání. Hosté se v úvodních minutách nedostávali za polovinu, ale když v jedenácté minutě pláchnul po pravé straně Jan Karban a poslal centr na bránu, ten k překvapení všech zapadnul za zadní tyč ač se Kubelka natahoval jak jen mohl - 0:1. Vzápětí byl v brejku Bayer, ale jeho střelu vytáhl gólman domácích na roh. Z něj podnikli rychlý výpad domácí, ale brankář Kalinec byl včas z branky, míč ukopl. Trefil ale jen nohy protihráče a odražený míč poslal na prázdnou bránu Roth - bohužel vedle. Po třiceti minutách hry střílí zpoza vápna Čapek, ale jeho střela byla sražena na rohový kop. Z něj se dostal k hlavičce Fetter, ale trefil přesně Kalince. Hosté postupně vyrovnávali hru. V třicáté sedmé minutě pěkně kombinovali Mašek s Černým, balon prostrčili mezi stopery na nabíhajícího Viliama Bayera, který si věděl rady - 0:2. Tři minuty před přestávkou zahrával Pavel Mašek prudký střílený trestný kop na přední tyč, Kubelka míč jen vyrazil, ale přesně do nohou dobíhajícího Rotha, který si míč srazil do vlastní branky - 0:3.

Pevná obrana Oseka

Do startu druhé půle nastoupily v dresu Zásmuk hned tři nové tváře. A začalo dobývání hostující branky. Bohužel po celých čtyřicet pět minut marné. Největší šance měli Borovička, který po centru hlavičkoval přes vybíhajícího Kalince, ale míč jen olízl tyč zvenku. A v druhé šanci se objevil Jonáš, jemuž po centru vrátil míč před branku Borovička. Kalinec ale stačil konečky prstů přizvednout balón nad břevno. V brejkových šancích se objevovali i hosté, ale žádná neskončila brankou. A tak hosté odjíždějí ze Zásmuk s plným bodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Jako den a noc. Jeden zápas dobře a druhý pokazíme. Za celé utkání jsme pořádně nevystřelili na branku, dva góly si dáme sami a třetí nevím, jestli nezaváněl ofsajdem. Ale rozhodčí to pustili... Byli jsme sice téměř po celý zápas více na míči, ale nedostávali jsme se do zakončení.

FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, vedoucí týmu: Přijeli jsme oslabený, chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany na brejky a to se nám povedlo. Máme dva zraněný, dva nastoupili se zapřením. Druhý poločas jsme už chtěli jen dohrát. Soupeř více držel hru, ale pracovala nám skvěle obrana. Vlastně musíme pochválit celé mužstvo, protože to bylo odbojované.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] (46. Z. Vokáček [-] ) - A. Durňák [-] (46. M. Sedlařík [-] ) , M. Mašín [-] (79. O. Chábera [-] ) , L. Sobotka [-] (46. F. Jonáš [-] ) , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] , P. Benda [-] , J. Roth [-] , A. Čapek [-] , V. Kainar [-] (63. F. Krejčí [-] ) , L. Fetter [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] , S. Karban [-] (76. M. Černý [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] (86. R. Durdil [-] ) , A. Sixta [-] , Š. Šmiřák [-] , J. Skala [-] , P. Mašek [-]

ŽK: 57. V. Kainar , 60. M. Mašín , 82. M. Sedlařík - 59. V. Bayer .
Hráči zápasu: J. Roth , M. Kraus - J. Skala , A. Sixta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Salava Václav - ZIKMUND Viktor (N), NOVÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.