Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proskočil nasázel Třebovli hattrick


0

Derby před diváckou kulisou se očekávalo v Plaňanech, kam přijela Třebovle. A domácí si v zápase poradili náramně a po zásluze získali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční oťukávaná

Hned zkraje byly k vidění šance na obou stranách, ale ještě bez gólu. Až ve dvacáté páté minutě se prosadil Pavol Brecík - 1:0 a po něm poprvé v zápase Tomáš Proskočil - 2:0. Druhou část prvního poločasu měli již ve své moci domácí.

Hosté fyzicky odpadli

Když Tomáš Proskočil po pěti minutách druhého poločasu zvýšil na 3:0, hosté rezignovali. Začal koncert domácích a festival neproměněných šancí - břevno, dvě tyče. I tak skóre postupně narostlo na stav 5:0, když skóroval Marek Švehla a hattrick zkompletoval Tomáš Proskočil. Hosté korigovali pět minut před koncem po situaci, která zaváněla ofsajdem. Trefil se Pavel Bobek - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Utkání jsme ovládli před krásnou diváckou kulisou a na dobře připraveném hřišti.

SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: Měli jsme zpočátku dvě šance, které jsme neproměnili. Soupeř své proměnil a bylo po zápase. Bylo vidět, že domácí mají mladší tým a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - A. Kučera [-] , M. Bug [-] (46. M. Češner [-] ) , M. Vinš [-] , J. Kozdera [-] , J. Nebřenský [-] (73. D. Minarčík [-] ) , T. Freund [-] (60. T. Kučera [-] ) , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , T. Proskočil [-]

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - L. Homolka [-] , P. Král [-] , J. Vnuk [-] , P. Bobek [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , J. Janoušek [-] , M. Čáslava [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

ŽK: 38. J. Kozdera , 40. M. Švehla - 32. M. Čáslava , 40. D. Richter , 65. L. Homolka .
Hráči zápasu: T. Proskočil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - FREUND Karel (N), HOVORKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.