Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodovaly standardky


Branky


0

Nučice pokračují v solidní formě z podzimu a dokázaly na svém hřišti přehrát kvalitní celek z Peček. Hlavním jazýčkem na vahách bylo využití standardních situací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly v závěrečné čtvrthodině

Hra byla zpočátku neurovnaná, týmy si pomalu zvykaly na přírodní trávník. Na hřišti bylo k vidění mnoho nepřesností a fotbalové krásy málo. To se postupně zlepšovalo a závěr poločasu přinesl i branky. Nejprve si centr z trestného kopu srazil do vlastmí branky Michal Modrovič - 1:0. Vzápětí bylo ale vyrovnáno, když dlouhý míč z poloviny hřišti propadl až k zadní tyči, kde si s ním poradil Štěpán Růžička - 1:1. Do konce poločasu si ale vzaly vedení Nučice. Dlouhý odkop nezachytili hostující obránci, zato Filip Kubalík si se sólem dokázal poradit - 2:1.

Vyrovnaný zápas rozhodl v závěru Kadeřábek

Že byl k vidění vyrovnaný zápas, o tom svědčí i vyrovnané skóre po deseti minutách druhého poločasu. Domácí borci nezachytili rychlý aut hostí, hostující hráči se natlačili před branku Tomáše Krutského a akci dohráli až do konce. Prosadil se Tomáš Jedlička - 2:2. A nastal boj, kdo dokáže překlopit misky vah na svojí stranu. Domácí Michal Hervert ještě svoji šanci nezužitkoval a tak rozhodla opět standardní situace. Míč se dostal k nové akvizici v nučickém dresu, Lukáši Kadeřábkovi, který nadvakrát dokázal překonat Vladimíra Kruliše v brance hostí - 3:2. Kadeřábek, jehož hostování bylo dotaženo pár hodin před tímto utkáním, tak rozhodl definitivně vyrovnaný zápas, ve kterém ale hosté tahali za kratší konec.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Potřetí jsme již o vedení nepřišli a připsali si tak tři důležité body v boji o záchranu. Jsem rád, že to kluci odmakali a nahradili fotbalovost bojovností. Na kvality soupeřových útočníků jsem upozorňoval a přesto se oba prosadili.

AFK Pečky
František Hovorka, trenér: Sehráli jsme smolné utkání, ve kterém domácí chtěli více než my.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Zápotocký [-] (61. M. Hervert [-] ) , L. Kadeřábek [-] , T. Miňovský [-] , J. Novák [-] (87. R. Jícha [-] ) , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-] , M. Šulc [-] (90. D. Kočí [-] )

AFK Pečky
V. Kruliš [-] - T. Chudoba [-] , K. Pikner [-] , V. Lukáš [-] , J. Malý [-] (76. M. Kysel [-] ) - M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] , L. Mužík [-] (80. J. Ontl [-] ) , M. Ontl [-] (46. J. Chrastný [-] ) - T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-]

ŽK: 25. J. Vedral , 89. F. Kubalík - 45. M. Ontl , 51. K. Pikner , 60. J. Malý , 61. L. Mužík , 74. T. Chudoba , 85. T. Jedlička .
Hráči zápasu: L. Kadeřábek , J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.