1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhru v okrese si užil hostující trenér


Branky


25. J. Malina - 17. P. Kureš , 29. A. Krupka , 63. M. Mikeš , 78. P. Kureš
0

Na hřiště Krakovan zavítala celek z nedaleké Jestřabí Lhoty. A diváci očekávali s napětím, jak si povede David Kubánek v hostujícím dresu, když na podzim nastupoval právě v dresu domácích. Oba týmy vedli noví trenéři a hlavně - domácí chtěli bodovat, aby neztratili kontakt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Kureš

Utkání začalo bojovně a odhodlaně. Oba týmy byly dobře připraveny na tento souboj. Ale obrany na hřišti vládly a do šancí forwardy nepoštěly. A tak musela pomoci chyba. Jelínka obral o balón Petr Kureš, z uctivé vzdálenosti využil svého přehledu na hřišti a lobem překonal gólmana Zdeňka Douděru, který byl příliš daloko ze své branky - 0:1. V pětadvacáté minutě bylo vyrovnáno. V domácím dresu se prosadil Jan Malina - 1:1. Jenže za dalších pět minut se stav na ukazateli opět měnil. Petr Kureš zahrává standardku, na kterou si nejvýše naskočil Aleš Krupka a hlavou nedal Douděrovi šanci - 1:2. Hra byla nadále důrazná a vyrovnaná, ale skóre se již do poločasu neměnilo.

Skóre uzavřel ... opět Kureš

Z počátku druhého poločasu měli více ze hry domácí. Jejich snaha o vyrovnání byla evidentní a podpořená kvalitně zahrávanými standardkami. Bohužel ani standardky, ani bojovnost nestačila a gól ne a ne padnout. Borci Jestřábky postupně hru vyrovnali, přidali na důrazu a začali se prosazovat techničtější hrou. A na rozdíl od domácích dávali i branky. Po pěkných kombinacích se prosadil nejprve Martin Mikeš - 1:3. A v sedmdesáté osmé minutě uzavřel účet opět Petr Kureš - 1:4. Krakovanům tak nevyšla snaha o úvodní body a zůstávají nadále poslední. Jestřábka se naopak sestupovým vodám trochu vzdálila a tři body z venku se budu určitě počítat.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Do utkání jsme vstoupili s vysokou motivací, ale vlastními chybami jsme posadili na koně hosty. Výsledek sice nepopisuje úplně přesně dění na hřišti, ale body prostě nemáme.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: O bodech rozhodlo, že jsme se postupně vyrovnali domácím v důrazu a pak se prosadili i technicky. Chválím všechny rozhodčí za perfektní výkon.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] , M. Věříš [-] , M. Skokan [-] (75. J. Špinka [-] ) , S. Šindelář [-] - L. Tlučhoř [-] , J. Malina [-] , P. Kozel [-] , R. Tlučhoř [-] - J. Olexa [-] (81. J. Pospíšil [-] ) , T. Sixta [-] (79. V. Novotný [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - P. Kureš [-] , D. Kubánek [-] , S. Mojžíš [-] , O. Martínek [-] (81. T. Kubíček [-] ) , V. Soukup [-] , M. Skalický [-] , A. Krupka [-] (88. F. Čáslavský [-] ) , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

ŽK: 76. P. Kozel , 86. S. Šindelář - 57. A. Krupka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - KUBIČEK Luboš (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.