Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat kola se konal na Vodních stavbách


0

Na hřiště "vodníků" zavítal vedoucí celek soutěže z Malesic. Hosté přijeli s jasným cílem zvítězit, ale úvod utkání příliš nezastihli a Vodní stavby jim byly více než nepříjemným soupeřem. Jak to nakonec vše dopadlo si přečtete v následující reportáži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči věděli, že to proti prvnímu týmu nebudou mít jednoduché, a tak na něj zkusili vlétnou a vyšlo to. Po rychlém brejku poslal "vodníky" do vedení Michal Pavlíček. Na tahu tedy byli hosté, ale přes silnou obrannou tvrz se jim ne a ne dostat k bráně do vyložené šance. Ne, že by to fotbalisté z Malesic nezkoušeli, ale domácí tým, vědom si svého vedení, hrát nepotřeboval, a tak mu stačilo hájit těsné vedení. Poločas se v tomto duchu také dohrál a Malesice, pokud chtěly utkání otočit, si možná musely v kabině říci pár ostřejších slov.

Jenže jak si mohli mnozí myslet, jaký skvělý vstup do prvního poločasu měli domácí, tak vstup do toho druhého byl ještě snovější. Již tři minuty po úvodním hvizdu, označujícího start druhé pětačtyřicetiminutovky, se dostali domácí opět do velmi rychlého brejku, který bleskově zakončil přesnou střelou Petr Hrdlička. Pro Malesice se tedy stávala situace ještě zapeklitější. Jenomže to by nebyly Malesice, aby zápas vzdaly. Za nedlouho nakopl hosty k obratu Martin Žítek, když zužitkoval parádní přihrávku Otýse a z hranice penalty prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V 61. minutě bylo srovnáno. A opět v tom měl prsty Martin Otýs. Tentokráte vyslal do úniku Svobodu, kterého zastavili hráči domácího týmu až ve vápně, a bohužel pro ně nedovoleným způsobem. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Milan Legát a zkušeně jej proměnil - 2:2. Následně se ukázala síla mančaftu Malesic. Dva střídající hráči vlétli na hřiště jako uragán a rozhodli zápas, konkrétně se jednalo o Lukáše Hofmeistra a Jakuba Buršíka. Nejprve lovil brankář Dvorský míč ze sítě po ukázkovém lobu a poté po krásném naskočení a přesně mířené hlavičce po rohovém kopu. Hosté tak opět zvítězili a upevnili si tak vedení v tabulce městského přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): Nastoupili jsme do zápasu s velmi ofenzivní hrou, ale soupeř hrozil z rychlých brejků a po jednom takovém vedl 1:0. Po naší chybě na začátku druhého poločasu vedli domácí o dvě branky, na což jsme my zareagovali změnou rozestavení a během pětadvaceti minut jsme otočili zápas. Dnes to nebylo o jednom hráči, chtěl bych pochválit tým jako celek, že se nevzdal a dokázal utkání otočit. Celý mančaft má z tohoto vítězství radost.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Haišman [-] , M. Duchoň [-] , J. Egermajer [-] , M. Novák [-] - M. Pavlíček [-] , T. Bláha [-] , V. Kolář [-] , J. Větrovský [-] - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] -

TJ Sokol Malesice
O. Brousil [-] - R. Kazda [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] (61. J. Buršík [-] ) , J. Svoboda [-] , S. Hora [-] (54. L. Hofmeister [-] ) , P. Henrich [-] , O. Žitek [-] , T. Čečil [-] , O. Pondělík [-]

ŽK: 87. M. Duchoň .
Hráči zápasu: M. Pavlíček - M. Otýs .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Košan Martin - HAVEL Jaroslav (N), CUDLMAN Otokar (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.