Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný zvratů ovládly Malesice


0

Utkání mezi "domácím" Smíchovem a Malesicemi se hrálo pro nezpůsobilý smíchovský trávník na hřišti s umělým povrchem na Sencu, v Plzni Doubravce. Duel nám přinesl mnoho zajímavých situací a zápletek. Jejich rozřešení Vám popíšeme právě zde!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utání začalo pozvolným oťukáváním z obou stran, ani jeden z mančaftů si nevytvořil nějakou větší šanci. Po ojedinělém rychlém výpadu hostů se míč dostal až do šestnáctky domácích, ale ještě předtím, než se jej mohl kdokoli zmocnit, fauloval nešťastně jeden ze smíchovských beků a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s velkým přehledem proměnil David Punčochář. Na tahu byl Smíchov, ale krom pěkné střely Konopíka se vlastně do ničeho vážnějšího nedostal. To se však změnilo v samém závěru první pětačtyřicetiminutovky, když útočící hráči týmu ze Slovan uposlechli pokynů z lavičky a vytáhli velmi vysoký presink, který nakonec přinesl ovoce. Nepovedenou malou domů vystihl Martin Rubricius, udělal kličků gólmanovi a z velmi těžkého úhlu dokázal zavěsit.

Zdálo se, že inkasovaný gól těsně před poločasovým hvizdem Malesice pořádně zasáhl, neboť už v 56. minutě se prosadil opět Martin Rubricius. Tentokráte se ocitl tváří v tvář s gólmanem Brousilem a svůj výpad zakončil efetivním přehozením. Domácím vedení paradoxně uškodilo, Malesice chvílemi nepouštěly svého soupeře z jeho šestnáctky a hodně tlačili. O vyrovnání se postaral v 66. minutě Lukáš Hofmeister po pěkné kombinaci. Branka na 2:3 pro Malesice přišla o jedenáct minut později. Vedení vrátil hostům opět Lukáš Hofmeister. Centr z levé strany se lehce otřel o břevno a spadl hostujícímu plejerovi přímo na hlavu před prázdnou bránu. Na konečných 2:4 upravil devět minut před koncem Jiří Svoboda.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
David Tobrman (hráč): Chtěli jsme v prvním jarním zápase vyhrát, ale soupeř nás ve druhém poločase trestal rychlými akcemi, které jsme nedokázali zachycovat.

TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): V první půli jsme vedli po penaltě, ale poté jsme trochu zbytečně polevili. Ve druhé půli už to bylo trochu lepší, což nakonec vedlo k vítězství.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - L. Konárek [-] , M. Rubricius [-] , L. Bajtoš [-] (56. D. Tobrman [-] ) , P. Konopík [-] , F. Baštář [-] , L. Houška [-] , K. Fajfrlík [-] , M. Sedláček [-] , D. Rada [-] (62. V. Duspiva [-] ) , J. Ostrolucký [-]

TJ Sokol Malesice
O. Brousil [-] - R. Kazda [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] (88. J. Čech [-] ) , D. Punčochář [-] (70. L. Hofmeister [-] ) , J. Svoboda [-] , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , O. Pondělík [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-]

ŽK: 22. L. Konárek - 68. M. Otýs , 85. M. Legát .
Hráči zápasu: M. Rubricius .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pátek Dalibor - HAČKA Jakub, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.