Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby pořádně potrápily Union


Branky


0

Union Plzeň přijel k zápasu s "vodníkama" jako jasný favorit. Každý tým byl ale před startem jara pořádně nabuzený, takže všechny předpoklady musely jít stranou a my jsme se mohli těšit na pořádnou řež. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba dva týmy vstoupily do utkání poměrně opatrně a zprvu si šance vytvořily spíše domácí, když za tu nejnebeznečnější můeme zvolit krásnou střelu, kterou zastavila až spojnice. Hosté se nechtěli nechat zahanbit a rozjeli akci, na jejímž konci byla Dirgova střela, která jen těšně minula branku. To hosty nemuselo příliš mrzet, neboť již ve 24. minutě vybojoval míč Šimana, vyvezl jej a postupně se kulatý nesmysl dostal až k Hrbáčkovi, který svou nezištnou přihrávkou našel na zadní tyči dobře číhajícího Lukáše Dirgu. Pět minut na to si mohl Jakub Hrbáček zapsat do statistik 1+1 za gól a přihrávku, neboť dokázal skórovat střelou k levé tyči po odvážném průniku kapitána Knafa. Ještě do poločasu se ale povedlo domácím snížit, a to po rohovém kopu, když míč propadl až k Petrovi Hrdličkovi, který se hlavou nemýlil. Do kabin šli tedy veselejší hosté. 

Deset minut po začátku druhého poločasu bylo na Vodních stavbách ještě veseleji. Za domácí se totiž prosadil Jakub Větrovský. Radost domácích ale tvrvala pouze dvě minuty. Rojík přihrál do vápna Jakubovi Hrbáčkovi na jehož přesnou střelu neměl brankář Dvorský nárok. A bláznivá pětiminutovka ještě zdaleka nekončila. V 60. minutě odpískal rozhodčí Schingler faul hostům nějakých 25 metrů od bránu, takže ideální pozice pro dobrého exekutora. K míči se postavil Tomáš Bláha a krásnou střelou kolem zdi opět srovnal stav utkání.  Tento gól jakoby nakopl Union a do konce zápasu byl lepším týmem. V 73. minutě kopal přímý kop z levé strany Šimana a ve skrumáži před brankou trkl míč do branky Martin Seidl - 3:4. Pojišťující gól vstřelil utaženou střelou po zemi k tyči kapitán Karel Knaf, po přistrčení Dirgy.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (vedoucí): Prvních patnáct minut se hrálo opatrně s mírnou převahou domácích. Poté padly nějaké branky a posledních 30 minut jakoby došly domácím síly. Po gólu na 3:5 se už víceméně dohrávalo.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Krušina [-] , J. Egermajer [-] (87. Z. Wočadlo [-] ) , T. Hric [-] , M. Novák [-] - M. Lochman [-] (62. J. Haišman [-] ) , V. Kolář [-] , J. Větrovský [-] , T. Bláha [-] - M. Pavlíček [-] , P. Hrdlička [-] -

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - F. Linhart [-] , P. Šimana [-] , P. Kutný [-] , T. Rojík [-] - K. Kučera [-] (46. M. Seidl [-] ) , M. Schumann [-] , A. Hořánek [-] (85. M. Čopan [-] ) , K. Knaf [-] - L. Dirga [-] , J. Hrbáček [-]

ŽK: 40. M. Novák , 73. M. Pavlíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - ADAMČÍK Miroslav, VOPAT Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.