Po dvaceti minutách bylo jasno


Branky


0

Na hřišti Janova utkání režírovaly hostující Hředle, které si tak i zaslouženě odvezly tři body. Domácímu týmu se totiž na rozdíl od Traverzy nepodařilo vstřelit ani jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo čekal, že Janov na svém hřišti bude favorita trápit, měl po dvaceti minutách jasno, že se tak konat nebude. Hosté totiž do zápasu vstoupili hodně aktivně a první branka tak na sebe nedala dlouho čekat. V 7. minutě se totiž prodral v pokutovém území Janova přes tři bránící hráče Bechner a tvrdou střelou, kterou otřel o břevno branky nedal Kopáčkovi šanci na žádnou reakci, poslal hosty do vedení a zahájil své další velmi solidní představení. Těsně před uplynutím čtvrthodiny vystihli domácí Houdkovu přihrávku tak nešťastně, že vyslali k sólu Vitnera. Ten i přes snahu několika domácích hráčů prošel až do pokutového území a poslal Traverzu do dvoubrankového vedení. Aby to nebylo pro domácí málo, po dvaceti minutách bylo jasno. Somol potáhl míč po lajně, aby ho před šestnáctkou předal Vitnerovi, který vydláždil Bechnerovi uličku. Ani faul domácího obránce nezabránil Bechnerovi v tom, aby zakončil přesně a poslal hosty do vedení 0:3. Hosté v prvních dvaceti minutách hýřili pohybem, vysokým napadáním a měli ještě několik solidních příležitostí, kterým chybělo jen o něco lepší vyřešení. Domácí o sobě dali vědět poprvé až po pětadvaceti minutách, ale střela Konvalinky mířila mimo. Hředelští trochu polevili a Konvalinka měl po půlhodině největší šanci Janova za celý zápas. Ani tentokrát míč nedokázal nasměřovat přesně a branku netrefil. Jedinou střelu mezi tyče domácích si tak v prvním poločase připsal Černý. S  ní ovšem Malinovský žádné potíže neměl. Do kabin tak šli o mnoho veseleji hosté.

 

 

I druhý poločas se hrál podle stejných not. Hosté ze Hředel jasně drželi otěže utkání ve svých rukách a tak mohl Bechner po krásné nahrávce Hladkého zkompletovat svůj hattrick, 0:4. Další šance Slámy, Vitnera a Bechnera, zůstaly nevyužity. Především ta Bechnerova, kdy mu Sláma předložil míč před prázdnou branku na malé vápno byla více než 1000%. Bechner však dokázal neskutečné - přestřelit. Janovští se před Malinovského dostávali hodně sporadicky a za zmínku stojí dvě střely Melče z trestných kopů, se kterými si Malinovský s přehledem poradil. Poslední střelecké slovo si tak vzal Sláma, který dostal z rohového kopu míč od Bechnera na vápno a trefil zcela přesně, 0:5.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomš Kinter: Hostujícímu celku musím opravdu pogratulovat, předvedli na našem plácku kompaktní a dravý výkon, který odpovídá jejich umístění v tabulce. Nedokázali jsme pokrýt jejich klíčové hrotové útočníky, ve všech soubojích jsme byli druzí. Když se k tomu přidala naše největší slabina - střelecká nemohoucnost je výsledek takový, jaký jsme si zasloužili. Spokojeni jsme mohli být pouze s druhou pasáží prvního poločasu, kdy se nám podařilo hru opticky vyrovnat, ale zkušené mužstvo Hředel nepřipustilo sebemenší pochybnost o tom, kdo bude v tomto utkání tahat za kratší provaz.

FK Hředle
Jan Sklenář: Veliké obavy jsme měli z tohoto zápasu. V Janově jsme to měli vždy těžké, ale dnes jsme byli jednoznačně lepší a zaslouženě vysoko zvítězili. Zápas zcela ovládlo především trio Bechner, Sláma Vitner, které se podělilo o všechny branky. Zbývá nám jen malý schůdek k druhé příčce. Nesmíme nic v posledním kole podcenit a nepokazit tak dojem z posledních kol.



Počet diváků: 61. Rozhodčí: KUČERA Jiří - DĚDEK Josef, DĚDKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.