Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky střelců se tentokrát nemýlil čtyřikrát


Branky


17. T. Krátký , 38. K. Jeníček , 60. R. Choc (p.) - 36. J. Husák , 62. J. Husák , 71. J. Husák , 73. J. Husák , 83. J. Kováčik
0

Domácí Branov nedokázal udržet vedení až do konce. Skvěle hrající střelec Husák rozvlnil sít za zády šindeláře celkem čtyřikrát a přispěl tak výrazně k výhře Kroučové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal útočným náporem hostí, jejichž útoky zásluhou Husáka a Trkala byly velmi nebezpečné. Přibližně po deseti minutách se hra začala vyrovnávat a v 17. minutě byla útočná snaha domácích korunována prvním gólem Krátkého, který se dostal ke střele po dlouhém výkopu brankáře a přihrávce Zmrzlého. Domácí se snažili o delší pobyt na polovině Kroučové, ta zase měla velmi rychlé a nebezpečné protiútoky. Ve 36. minutě se z jednoho z nich prosadil poprvé Husák. Hned dvě minuty poté strhl vedení na stranu domácích zblízka Jeníček, a tak se šlo do šaten za stavu 2:1.

  Druhý poločas byl podobný prvnímu, na 3:1 zvyšoval Choc z penalty nařízené za faul na rychle pronikajícího Vilíma. Ten ovšem svou nepřesnou křížnou přihrávkou o dvě minuty později nabídl šanci Husákovi, který vsítil kontaktní gól, 3:2. "Tohle byl asi rozhodující okamžik zápasu", okomentoval druhý gól hostů Jaroslav Horáček. Kroučová začala přebírat iniciativu a Husák předváděl své střelecké umění. V 71. minutě vyrovnal a v 73. minutě po krásné střele zvýšil na 3:4. Na konečných 3:5 dal v 83. minutě též výborně hrající záložník Kováčik.


Ohlasy k zápasu



Sokol Kroučová
Jan Kováčik: Zápas se pro nás nevyvíjel dobře i když jsme byli lepším týmem a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Bohužel se nám je nedařilo proměnit a soupeř šel do vedení brzy se nám podařilo srovnat ale po chybě v obraně jsme opět inkasovali. Na začátku druhé půle bylo ještě hůř když jsme inkasovali z penalty. Tenhle gól nás paradoxně nakopl. Poté už se hrálo pouze na jednu bránu a odehráli jsme asi nejlepší poločas v sezoně. Před celým týmem smekám klobouk že to nezabalily a dokázali jsme nepříznivé skóre otočit.



Sestavy


Sokol Branov
P. Šindelář [-] - L. Rosenbaum [-] , M. Zmrzlý [-] , T. Krátký [-] , M. Hlaváček [-] (46. J. Zítek [-] ) , K. Molo [-] , K. Jeníček [-] , R. Choc [-] , J. Horn [-] , K. Konopásek [-] , V. Vilím [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , J. Kováčik [-] , T. Bohatý [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] , J. Husák [-] , D. Řehoř [-] , J. Vančura [-] , L. Vajnar [-] , J. Trkal [-]

ŽK: 28. M. Zmrzlý , 83. R. Choc , 83. L. Rosenbaum - 38. D. Řehoř , 84. J. Kováčik , 87. A. Mildorf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BERAN Jan, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.