5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá byla velice hodným soupeřem a příliš nás nezlobila, přiznává skromně Zdeněk Vopat


Branky


5. D. Varyš , 33. R. Henzély , 45. A. Trejbal , 58. P. Suchý , 80. M. Soukup (p.) - 24. R. Stárek
1

Utkání proběhlo v režii domácí Lubné a svědčí o tom i výsledek. V druhém poločase už jen lubenští upravili výsledek a Čistá odjížděla domů s nepořízenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Zápas se nám herně vydařil, ale musím skromně přiznat, že Čistá byla velice hodným soupeřem a příliš nás nezlobila. Dali jsme velice rychle první branku, ale jak je naším dobrým zvykem, z jedné z mála akcí hostujícího mužstva, jsme po závaru před naší brankou, inkasovali. Naštěstí tentokráte nás to příliš nepoznamenalo a utkání se hrálo v naší režii a moji svěřenci tentokrát přidali i úspěšnou koncovku, takže jsme rozhodli zápas již v prvním poločase. Ve druhé půli se již utkání víceméně dohrávalo, měli jsme dost šancí na zvýšení skóre, ale to se podařilo již jen jednou, po rohovém kopu se hezky hlavou trefil Petr Suchý."




Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - D. Ondruš [-] , P. Suchý [-] , D. Vorel [-] , L. Klik [-] - D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , M. Soukup [-] (86. P. Volf [-] ) , M. Komín [-] (64. M. Pokorný [-] ) - A. Trejbal [-] (78. P. Sklenička [-] ) , R. Henzély [-] (46. R. Sedlák [-] )

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Stárek [-] , M. Fidler [-] , M. Plincner [-] , J. Švarc [-] , R. Nágl [-] , P. Ouřada [-] , P. Kos [-] (46. D. Svatoš [-] ) , P. Kašpar [-] , R. Votroubek [-] , J. Votroubek [-]

ŽK: 37. M. Komín . ČK: 86. D. Svatoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brda Jan - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 6. 2016 19:14
Žádný komentář nevidím pane Lubenský trenére,tentokrát jste meli více faulíku než my,ale jinak slušné utkání,myslím na prohřešky proti pravidlum.Zaslouženě jste vyhráli.