3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly přinesla až druhá polovina utkání


Branky


53. P. Králička , 73. P. Králička (p.) , 88. L. Hanzl
0

V Chrášťanech přivítali domácí na svém hřišti Sokol Branov. Ze své převahy dokázali domácí těžit až v druhém poločase, ten však přinesl nejen góly, ale i zranění. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut domácí mužstvo udávalo tempo zápasu. I přes stálý tlak Chrášťamských skončil poločas 0:0.

Druhá půle přinesla zajímavější okamžiky ve hře. V 53. minutě se prosadil Králička, kdy si přehodil míč z levé nohy na pravou a pěknou střelou prostřelil Holečka, 1:0. Při jedné z řady domácích šancí se Holeček v 60. minutě zranil a musel opustit hřiště. Do branovské svatyně se tak musel postavit hráč z pole, který se v zápětí předvedl likvidačním zákrokem na domácího útočníka Hanzla. Po žluté kartě si stoupl k penaltě Králičk a opět se nemýlil, 2:0. V závěru zápasu se po rohovém kopu a vyhraném hlavičkovém souboji Laubra odrazil míč k Lukaši Hanzlovi, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a zvýšil skóre na konečných 3:0.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - T. Rédl [-] , M. Prepletený [-] , R. Kozák [-] , F. Lauber [-] - D. Dvořák [-] , V. Erben [-] , L. Hanzl [-] - J. Šutera [-] , Z. Hubáček [-] - P. Králička [-] (77. L. Rédl [-] )

Sokol Branov
K. Holeček [-] (60. K. Molo [-] ) - Z. Šindelář [-] , M. Zmrzlý [-] , L. Rosenbaum [-] , K. Jeníček [-] , R. Choc [-] , M. Rasocha [-] (78. A. Rosenbaum [-] ) , J. Horn [-] , K. Konopásek [-] (86. O. Karička [-] ) , V. Vilím [-] , T. Kopejtko [-]

ŽK: 18. D. Dvořák , 41. V. Erben , 52. M. Prepletený - 71. M. Zmrzlý , 76. J. Horn .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Říha Michael - ŠVÁCHA Josef, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.