4:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól do šatny paradoxně nakopl Kroučovou


Branky


48. J. Husák , 58. P. Mindžak , 67. J. Husák , 87. L. Bureš (vl.) - 44. R. Truksa , 75. R. Truksa
0

Hosté z Pustovět přijeli do Kroučové pouze s dvěma hráči na střídání a navíc se jim v průběhu zápasu po vynucených střídaních rozpadla i obrana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekompletní sestava hostujících Pustovět dostala hned v začátku další "políček", když musel pro zranění odstoupit stabilní člen obrany Viktor Břicháček. Nicméně zápas se odehrával v první polovině spíše pod taktovkou hostů, kteří i přes slátanou sestavu působili fotbalovějším dojmem. Pustověty se nakonec dostaly i do vedení, když v poslední minutě první půle vyslal Sharankevych do brejku Truksu a ten střelou mezi nohy brankáře Tomeše vstřelil první gól zápasu. Hned na to se pískal poločas.

 

 

Jenže neoblíbený "gól do šatny" jakoby domácí Kroučové vůbec neuškodil. Naopak hned tři minuty po pauze zavelela k obratu, to se trefil poprvé Husák. Z deset minut využil chyby hostů Mindžák a vedení se stěhovalo na stranu domácích. V 67. minutě zvýšil svojí druhou brankou v zápase Husák na 3:1 pro domácí a zdálo se, že je rozhodnuto. Trable se složením obrany Pustovět ještě podtrhlo zranění Šimona, kterého musel nahradit Aleš Bičovský. Hostům se povedlo ještě zápas čtvrt hodiny před koncem zdramatizovat, když Truksa dorazil míč do prázdné branky a snížil na 3:2, ale žádný velký tlak se poté nekonal. Skóre se ale přece jen ještě jednou do konce zápasu změnilo, vlastní branku si vstřelil Bureš a uzavřel gólový účet na 4:2 pro Kroučovou. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: Dneska jsme to Kroučový hodně ulehčili. Po dobrém poločase se asi projevilo to, že se nám rozpadla kompaktní obranná čtveřice. Tím však nechci vše svádět na obranu. Na výsledku má podíl celý tým a ti, co nepřijeli.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , J. Kováčik [-] , R. Janek [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] (79. D. Řehoř [-] ) , J. Husák [-] , P. Mindžak [-] , T. Bohatý [-] , L. Vajnar [-] (85. J. Rais [-] ) , J. Trkal [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - V. Bičovský [-] , D. Šnobl [-] , J. Langmajer [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] (59. A. Bičovský [-] ) , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , V. Břicháček [-] (10. L. Bureš [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brda Jan - KUČERA Jiří, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.