Velká absence v týmu Čisté ulehčila Branovu práci


Branky


16. K. Molo , 28. M. Rasocha , 36. M. Rasocha , 43. M. Hlaváček , 57. R. Choc , 58. K. Molo , 87. M. Rasocha - 25. M. Jopa , 88. P. Kos
0

Na hřiště Branova zavítalo mužstvo Čisté, ale pouze s jedenácti hráči. Domácí potvrdili umístění v tabulce a nad Čistou jednoznačně zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku měli domácí herní převahu, což i vyústilo v první gól. V 16. minutě po svém průniku střílel Molo, Kratochvíl nejdříve balón vyrazil, ale po doražení z brankové čáry nakonec Molo poslal svůj tým do vedení 1:0. Poté ve 25. minutě po chybě obrany Branova dával hezký gól Jopa, když "přehodil" Votoupala. To si domácí nenechali dlouho líbit a hned o tři minuty později po průniku Vilíma střílel Rasocha do prázdné branky, 2:1. Ve 36. minutě Rasocha neuvěřitelnou střelou za vápnem, trefil z voleje šibenici a zvýšil tak vedení domácích na 3:1. Dvě minuty před koncem prvního poločasu šel Hlaváček po přihrávce Rasochy sám na bránu. Do šaten se odcházelo tedy za stavu 4:1.

I druhou část utkání otevřeli domácí a v 57. minutě se trefil Choc z přímého kopu. Hned minutu poté přidal další gól Molo po samostatné akci, 6:1. Hattrick se podařilo završit v 87. minutě Rasochovi, který střílel opět z velkého vápna. Dvě minuty před konečným hvizdem rozhodčího se ještě zadařilo, po velké chybě brankáře Votoupala, skórovat Kosovi, 7:2. To však už nic neměnilo na jednoznačném výsledku ve prospěch Branova.



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Milan Štiller: Pro nás to byl dnes zápas, kde byly povinné tři body a nic jiného neexistovalo, abychom se udrželi na vrchu tabulky.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUČERA Jiří - DĚDEK Josef, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.