Lídr tabulky odjel z Chrášťan s prázdnou


Branky


10. J. Šutera , 60. L. Hanzl - 26. J. Trkal
0

V Chrášťanech se urodilo překvapení kola. Přes respekt domácího mužstva, se kterým nastoupilo k zápasu s vedoucím tabulky soutěže - Kroučovou, se Chrášťanským podařilo v druhé polovině utkání rozhodnout a situace na čele tabulky se stává pomalu alej jistě velice zajímavou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí se dostali do vedení hned v 10.minutě z rohového kopu, který nádherným čechraným balonem našel Hubáček Šuteru, ten nekopromisně poslal balon zadní částí těla do branky, 1:0. Poté se postupně dostávali do hry hosté, kteří nakonec dosáhli vyrovnávací branky ve 26 minutě, kdy zahrávali rohový kop a po skrumáži se opět prosadil nekompromisně Šutera,ale tentokrát do vlastní branky. Půlka se dohrála pod kontrolu domácích hráčů a skončila remízovým stavem 1:1. Druhý poločas začal v režii domácích hráčů, ale občas zahrozili i hosté rychlými brejky, které neproměnili a tak udeřili Chrášťanšťí. Po krásné kombinační akci na jejímž konci stál Hanzl, pro kterého nebyl problém poslat balón do odkryté branky, 2:1. Domácí se dostali jestě do několika šancí, ale neměli štěstí. Chrášťany zaslouženě vyhráli a slaví tři body.


Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - POLÍVKA Zdeněk, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.