V Čisté jako na houpačce! Ani po čtyřech zvratech ve skóre žádný z týmu nebral tři body.


Branky


0

Drama, za které by se nemusel stydět nejeden režisér, se odehrálo v Čisté. Celkem čytřikrát se vystřídaly týmy ve vedení, ale ani to nestačilo žádnému z nich na plný bodový zisk.

AKTUALIZOVÁNO 18.5.2016 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel za vítezstvím hned od začátku a prvních deset minut patřilo právě aktivním hráčům Čisté. Diváci viděli v jejich podání hned několik gólových šancí, ale ani jednu ze tří vyložených se jim nepodařilo přetavit v gól. Hosté ze Sokola Slabce byli v této fázi utkání bezradní a jen horko těžko se dostávali s míčem na polovinu soupeře. Tlak Čisté ale přeci jen v zasloužený gól vyústil, když se v 16. minutě trefil Votroubek. Pak se však obraz hry naprosto změnil, hosté začali po obdržené brance dobře kombinovat a rázem bylo rušno před svatyní Čisté. K vyrovnání došlo ve 21. minutě, to se domácím nepodařilo v šestnátce pokrýt Mužíka a bylo to 1:1. Za dalších osm minut bylo pro domácí ještě hůře. Čiha vyslal střelu z takřka 30 metrů a brankář Kratochvíl na ní těsně nedosáhl, 1:2. Čistá v tu chvíli byla viditelně dole. Nedařily se jí přihrávky, ale na hráčích domácích přesto byla vidět vůle se s nepříznivou situací poprat. Ještě do poločasu se jim povedlo vyrovnat ve 41. minutě Jopou, který si našel krásnou přihrávku od Romana Votroubka.

 

Hned čtyři minuty po přestávce dokonal obrat domácích Plincner. Pak se hra v zajímavém duelu opět vyrovnala a hosté se pomalu ale jistě stávali aktivnějšími. Odměna přišla v rozmezí dvou minut, kdy se dokonal další obrat v utkání. Nejdříve v 62. minutě vyrovnal po rohu hostující Benada. V 64. minutě nedokázal prudkou střelu Konopáska vytěsnit Kratochvíl a vedení se překlopilo na stranu hostů. Jenže drama pokračovalo. Za dalších pět minut domácí Jopa svou druhou brankou srovnal na 4:4.

 

Zbytek utkání byl velice vyhrocený a rozhodčí Kučera měl co dělat, aby ho dotáhl se ctí do závěrečného hvizdu. Několik sporných verdiktů vyvolalo emoce v obou táborech a na hlavu sudího se snesly nepěkné výrazy od hráčů i obou střídaček. Nepěkná kaňka v jinak velice zajímavém utkání.

 

Hosté šťastnější v penaltách

Do konce zápasu už se skóre nezměnilo, proto přišel na řadu penaltový rozstřel. V tom byli šťastnější hostující fotbalisté a připsali si jeden venkovní bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Václav Kratochvíl: Z naší strany to bylo jedno z lepších utkání. Dobře jsme napadali, akorát jsme na můj vkus kazili hodně přihrávek. V úvodu jsme navíc bohužel nedali vyložené šanci, jen v prvním poločase jsme mohli dát tři góly a bylo by po zápase. Bohužel my tyhle šance neproměňujeme a tak to dopadlo, jak dopadlo. Jinak výkon našeho mužstva hodnotím jako dobrý. Diváci byli s remízou asi spokojeni a to je důležité.




Počet diváků: 46. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŘÍHA Michael, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.