J. Pesl 67.
1:4
(0:3)
2. L. Vajnar
18. J. Trkal
23. J. Trkal (p.)
59. J. Trkal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V podžbánském derby zvítězila Kroučová


Branky


67. J. Pesl - 2. L. Vajnar , 18. J. Trkal , 23. J. Trkal (p.) , 59. J. Trkal (p.)
1

Derby mezi Řevničovem a Kroučovou skončilo stejně jako na podzim. Všechny body šly do kapsy lídrům tabulky z Kroučové, kteří řevničovskou Spartu jasně přehráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hosté měli od začátku zápasu jasnou převahu. Favorit svůj uvodní tlak přetavil ve velice rychlý gól, kdy už ve druhé minutě otevřel skóre Vajnar. Obraz hry se ani po prvním gólu nezměnil a nadále hráli prim hosté. Spartu v prvních třiceti minutách téměř k ničemu nepustili a po zásluze si připsali Trkalem další dvě branky. 

Ani po změně stran se domácímu Řevničovu nepodařilo do zápasu vrátit. Naopak skóre mohlo být v neprospěch Sparty ještě horší, ale Kroučová svoje další příležitosti jen zahazovala. Osud utkání definitivne zpečetil hostující Trkal, který v 59. minutě z penalty dokonal svůj hattrick. Vysokou prohru Řevničova už jen korigoval čestnou brankou Presl a Kroučová si dotančila pro pohodové vítězví. Řevničov čeká v příštím kole důležitý zápas "o šest bodů" v Čisté, kterým by se v případě dalšího nezdaru mohl snadno zamotat do sestupových starostí. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Kroučová
Jan Kováčik: "Věděli jsme že nás v zápase nečeká nic jednoduchého, proto jsme chtěli na soupeře hned od začátku vlítnout. Což se nám povedlo a hned úvodní tlak jsme zužitkovali gólem. Ten nás uklidnil a první půlhodinu jsme soupeři nic nedovolili. Do poločasu se nám podařilo vstřelit ještě dvě branky a zápas byl takřka rozhodnutý. Po změně stran už se nám nepodařilo proměnit několik dobrých příležitostí a tak Kuba Trkal zkompletoval svůj hattrick až z penalty. Utkání se odehrávalo v naší režií a vítězství mohlo být klidně i mnohem vyšší."



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Bechynský [-] , J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , J. Fujera [-] (69. J. Arnošt [-] ) , O. Hanzlík [-] (74. M. Vacínek [-] ) , R. Prokop [-] (46. J. Pesl [-] ) , J. Urbanovič [-] , M. Pedál [-] , O. Mudra [-] (57. L. Petráček [-] ) , M. Tóth [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Škuthan [-] (69. D. Řehoř [-] ) , J. Husák [-] , J. Vančura [-] , P. Mindžak [-] , J. Škuthan [-] , J. Kováčik [-] , T. Bohatý [-] (64. J. Rais [-] ) , L. Vajnar [-] , J. Trkal [-] , A. Mildorf [-]

ŽK: 57. J. Fujera .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TICHÝ Martin - DĚDEK Josef, DĚDKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 4. 2016 19:19
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník
Že by nebylo kde kopírovat článek??? Pane Mareš... :D