0:1
(0:0)
88. J. Knap
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól padl dvě minuty před koncem utkání


Branky


88. J. Knap
0

Po zimní přípravě se nám rozjela soutěž. V prvním jarním kole čekalo hráče Pustovět utkání v Chrášťanech. Domácí jsou sice v dolní části tabulky, ale dokáží pořádně potrápit týmy z čela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo vcelku jasnou převahou Pustovět. Dobře kombinovali a pohyb jim také nechyběl. Jenže bylo znát, že je teprve začátek jarní části sezóny. Buď trefili pouze brankáře nebo stříleli těsně vedle domácí branky. Za prvních pětadvacet minut hosté dokázali spálit asi sedm tutovek. Pak se zranil Martin Kameník a se střídáním přišlo vyrovnání hry. Domácí až na dva rohové kopy moc šancí neměli. Poločas tedy 0:0.

 

I ve druhém poločase se hosté neustále snažili kombinacemi dostat až k toužebnému gólu, ale Polák byl vždy na místě. "Další překážkou byl domácí laik pomezní rozhodčí, který nás do vápna nechtěl pustit. Osobně si myslím, že pravidlo o offsidu vůbec nezná. Což po delší době pochopil i hlavní rozhodčí a na čárového už tolik nespoléhal.", podotkl Václav Bičovský. Rozhodnutí přišlo až v samotném závěru. Míč po levé straně zatáhl Viktor Břicháček, nacentroval a ze souboje mezi Radkem Truksou a domácím obráncem vyplaval míč před Václava Bičovského, který střílel do odkryté branky. Míč však vyrazil rukou domácí obránce, takže následoval pokutový kop. Ten si postavil Jaromír Knap a nedal gólmanovi šanci. Nakonec tedy přišla zasloužená výhra hostů, 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: Hráli jsme docela pohledný kombinační fotbal, jen tomu chybělo více klidu v zakončení. Vítězství je zasloužené.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - D. Kříž [-] (46. R. Čecho [-] ) , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , J. Šutera [-] , L. Hanzl [-] , D. Dvořák [-] , V. Erben [-] , M. Prepletený [-] , R. Kozák [-] , T. Rédl [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - A. Bičovský [-] (56. S. Hůla [-] ) , R. Křikava [-] , V. Břicháček [-] , M. Šimon [-] - J. Langmajer [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , L. Bureš [-] - R. Truksa [-] , M. Kameník [-] (23. J. Škranc [-] ) -

ŽK: 43. T. Rédl - 43. R. Truksa . ČK: 88. F. Lauber .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KRÁLIČKA Petr (N), SHARANKEVYCH Mykhaylo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.