1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zborov doma vydřel cenné tři body


Branky


0

Domácí hráči díky své těsné výhře nad Sokol Kamennou opět atakují na bronzovou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První, ale vítězný gól

Zborov v krásném a slunečném dni přivítal na svém hřišti hráče Sokol Kamenná, kteří měli před tímto zápasem shodný počet bodů. Oba týmy věděly, že je nečeká nic jednoduchého a budou rozhodovat maličkosti. Utkání začalo v poklidném duchu s vyčkávací taktikou na obou stranách. První větší šanci měli hosté po centru z levé strany, ale brankář domácích si balón pohlídal a schoval ho do svého náručí. Domácí jakoby čekali s čím hosté vyrukují a spoléhali se hlavně na rychlé útočníky. První branka na sebe nenechala dlouho čekat, ve 12. minutě trefil domácí hráč Vojtěch Tesař bránu a rozjásal domácí fanoušky. Zápas dostal okamžitě nový náboj a hosté začali více útočit a snažit se nepříznivý stav srovnat. Před koncem poločasu mohl  srovnat hostující záložník, který střílel zpoza vápna, ale míč těsně minul branku domácího celku. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:0.

Druhá půle plná bojovnosti a odhodlání

Druhá půle přinesla hned z kraje pohledný a útočný zápas. Do šancí se dostávali domácí po častých chybách rozehrávky ze strany hostů, ale navýšit skóre a přinést tak klid na kopačky se jim nepodařilo. Ke konci utkání byl vidět z obou stran útočný fotbal, ale žádná střela v brance neskončila, a tak si domácí připsali cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Zborov
František Konečný ( fanoušek ): Byl k vidění krásný fotbalový zápas. Obě mužstva přijela ve velmi bojové náladě a na hřišti to bylo vidět. Kluci dobře bojovali a dokázali vytvářet pohledné kombinace. Je nutno podotknout, že ani hosté se nenechali zahanbit a dokázali hrozit po křídlech rychlými brejky. Jsem rád že body zůstaly doma .

TJ Sokol Kamenná
Lubomír Trnka ( zdroj - fanoušek): Derby kola nebylo zklamáním. Hosté přijeli nažhaveni do zápasu a od začátku to bylo znát. Vesměs se hrálo o 6 bodů do tabulky. Hosté se snažili, ale často střely končily na domácím brankáři. Nutno podotknout že domácí měli i pěknou řádku štěstí. Zápasu by slušela remíza.



Sestavy


TJ Zborov
R. Steinbauer [-] - P. Dvořák [-] , O. Proskočil [-] - D. Podhrázský [-] , P. Semrád [-] , R. Dušek [-] , V. Tesař [-] - - J. Bartyzal [-] , P. Hammer [-] , J. Nelz [-] , F. Kasparides [-]

TJ Sokol Kamenná
J. Sýkora [-] - M. Lavička [-] , J. Smolen st. [-] , J. Nečas [-] , M. Čajan [-] , P. Šnejd [-] , M. Bašta [-] , L. Szypula [-] , P. Smolen [-] , V. Kořínek [-] , J. Bašta [-]

Hráči zápasu: V. Tesař - J. Sýkora , J. Nečas .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZEVL Karel - TŮMA Stanislav (N), KUNÁGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.