Ševětínský Tomáš Hindy si chce jednou zahrát krajský přebor

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě hráče kola. Chtěl by jsem se zeptat, zda jste o nominaci potažmo výhře věděl?
O nominaci jsem věděl, dozvěděl jsem se o ní od svého spoluhráče.
Poslední kolo jste doma hostili hráče z Boršova a byly k vidění gólové hody se smutným koncem pro váš tým. Můžete nám tento zápas přiblížit?
Zápas byl od začátku velice vyrovnaný, šance byly na obou stranách. Po trochu smolné situaci, kdy si nás hráč sám srazil míč do brány, jsme prohrávali 0:1 ale ovšem hned z následujícího protiútoku jsem vyrovnal po nádherném nákopu za obranu. Poté jsme znovu inkasovali, ale do poločasu jsem ještě stihl vyrovnat z dálky. Druhý poločas už jsem viděl jen ze střídačky, měli jsme více šancí než soupeř, ale nedokázali jsme je proměnit, tudíž zasloužené tři body do Boršova.
Další kolo jedete do Sedlece. Kdybyste vyhráli, dotáhnete se právě na zmíněný tým...
Myslím, že by to mohlo být jedno z klíčových utkání, určitě do něj půjdeme s maximálním nasazením a uděláme vše pro výhru..
Co vaše kariéra? Jakými kluby jste již stihl projít ?
Moc jich nebylo. Jako zák jsem začínal v Ševětíně a asi ve 14 letech jsem hrál na střídavý start v Břilicích krajský přebor dorostu. Někdy okolo 16 let jsem se dostal na zkoušku do Dynama České Budějovice, ale nestíhal jsem školu a rodiče mi to zatrhli. Následující sezónu jsem byl na rok na střídavý start ve Slavii České Budějovice. Loňskou zimu jsem šel na půlroční hostování do Malše Roudné, kde jsme nakonec získali vítězství v krajském přeboru dorostu.
Váš oblíbený tým a vzor ve fotbale?
Nejoblíbenější tým je Real Madrid a největší vzor ve fotbale je určitě Tomáš Rosický.
Jaké máte vlastně ambice ve vaší další fotbalové kariéře?
Mojí největší ambicí je určitě si ještě aspoň jednou zahrát za Roudné a chtěl bych si aspoň zkusit Kraj mužů.
Když byste měl jmenovat největší přednosti a slabiny vašeho týmu, které by to byly?
Největší přednost je určitě parta. Na zápase je vždy sranda. Největší slabostí je určitě docházka na tréninky a přístup k fotbalu. Myslím, že kdyby kluci chodili na tréninky, tak má náš tým ambice na to být v úplně jiné soutěži.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.