2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné vyhrálo v Bukovsku a v tabulce se bodově dotáhlo na druhé Lipí


Branky


18. F. Cihla , 66. L. Malecha - 4. T. Sláma , 45. P. Zahradník (vl.) , 78. J. Vondřich
0

Poslední tým tabulky Dolní Bukovsko B doma přivítal třetí Úsilné. Domácí hráči čekají na bodový zisk od 7. Kola, kdy porazili Dívčice. Od té doby si připsali 8 porážek v řadě. Hosté přijížděli k zápasu v úplně jiném rozpoložení. V posledním zápase doma porazili druhý tým tabulky Lipí, a ačkoli šlo o souboj nováčků, byli v tom zápase jasným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úsilnému patřil začátek a konec první půle

Při pohledu na tabulku byli favority zápasu hosté z Úsilného. Oba nováčci soutěže se nachází v rozdílných pozicích, zatímco hosté bojují o stupně vítězů, Bukovsko se krčí na posledním místě tabulky. Domácí ovšem boj o sestup nevzdávají a v zápase s Úsilným chtěli bodovat naplno. K zápasu nastoupili se silnou sestavou. O to větší šok přišel po čtyřech minutách hry, když poslal hosty do vedení jejich nejlepší střelec Sláma 0:1. Domácí inkasovaná branka nerozhodila a byli aktivnějším týmem. Jejich snaha vyústila ve vyrovnávací branku, když se v 18. minutě prosadil Cihla – 1:1. Bukovsko se tlačilo za vedoucím gólem a branky se nakonec i dočkalo v poslední minutě první půle. Bohužel pro domácí, ale do vlastní branky, když překvapil domácího brankář Vítka, neomylným zakončením Malecha – 1:2. 

Domácí sahali po bodu marně

Druhý poločas začali domácí hráči aktivně a inkasovaný gól do šatny na nich žádné stopy nezanechal. V 66. Minutě se prosadil střídající Lukáš Malecha, doslovný jmenovec autora vlastní branky Bukovska. Stav utkání byl tak 2:2. Bukovsko předvádělo velmi sympatický výkon, ale ten nakonec na body nestačil. V 78. minutě nevyhodnotil dobře situaci brankář Vítek, který špatně vyběhl na centr a hostující Vondřich, vystřelil Úsilnému tři body. Zápas tak skončil 2:3 a Úsilné se díky zisku tří bodů, dotáhlo bodově na druhé Lipí. Domácí Bukovsko pak protáhlo svoji šňůru porážek na 9 zápasů.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (hráč): "Šli jsme do zápasu s jasným cílem vyhrát. Tomu bylo podřízeno i složení základní jedenáctky, které bylo na jaře jednoznačně nejsilnější. Zápas pro nás začal studenou sprchou, když jsme inkasovali hned v úvodu. Poté jsme dokázali srovnat, ale do kabin šli spokojenější hosté, když jsme si dali vlastní gól. Ve druhé půli jsme dokázali opět srovnat, ale body nám nebyly souzeny, protože v závěru zápasu po zaváhání brankáře vstřelilo Úsilné třetí, tedy vítěznou branku."




Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Vítek [-] - L. Malecha [-] (58. L. Malecha [-] ) , D. Švanda [-] , R. Holšán [-] - S. Švanda [-] - M. Trávníček [-] (58. F. Babán [-] ) , R. Mach [-] , F. Cihla [-] , M. Dvořák [-] (70. J. Jareš [-] ) , P. Zahradník [-] , J. Cihla [-]

Úsilné
R. Novák [-] - P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-] (86. J. Ocelák [-] ) , M. Fajtl [-] , J. Jírovec [-] - P. Hála [-] (53. J. Vondřich [-] ) , T. Sláma [-] , P. Švec [-] (63. D. Kokrment [-] ) , J. Čada [-] - P. Vazač [-] , S. Havlín [-]

ŽK: 42. D. Švanda , 53. M. Trávníček , 72. R. Mach .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Hučík Marek - BARTOŠ Ivan (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.