Boršov rozhodl rychlými góly o své výhře


Branky


78. M. Novotný - 13. Z. Švejda , 16. J. Ovčáček (p.)
0

Domící měli blízko k vytouženému bodu, ovšem jedna vstřelená branka nestačila. Naopak, hosté stále stíhají druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra z obou stran

V prvních minutách zápasu hráli obě mužstva opatrně. Více ze hry, ale měli hráči z Boršova, kteří se neustále tlačili před Votrubovu bránu. První změna skóre přišla ve 13. minutě, na roh Kofroně si naskočil Švejda a hlavou poslal míč za Votrubova záda - 0:1. Hráči Boršova si vytvářeli stále větší tlak, po průniku na levé straně Kofroně fauloval Krcho a rozhodčí odpískal penaltu. Míč si postavil Ovčáček a penaltu proměnil - 0:2. Domácí se těžko dostávali k vápnu hostů, ale i když se dostali, Fabiána nějak vážně neohrozili. V 18. minutě se dostal ke střele Novotný, ale Fabián jeho střelu kryl. První vážnou šanci si domácí vytvořili ve 30. minutě. Centr Bartáka propadl až na zadní tyč ke Krchovi, který ovšem trefil Fabiána. První půli tak zaslouženě vedli hosté.

Neuznaná regulérní branka

Druhý poločas se ovšem karta obrátila, hosté si ve druhé půli vytvořili jedinou šanci v 55. minutě, když Votruba kryl Ovčáčkovu střelu z vápna. Za to domácí si vytvářeli čím dál větší tlak. V 60. minutě pronikl Novotný až do vápna domácích, kde místo přihrávky na Pojara volil střelu, ale branku přestřelil. Střelci Černého Dubu se snažili každou šanci zakončit, a tak se Fabián ve druhé půli nenudil, ovšem za svá záda nepustil žádnou střelu. V 70. minutě padla regulérní branka, kterou rozhodčí uznal a poté co na něj vystartovali hráči Boršova, vzal své rozhodnutí zpět a odpískal ofsajd. Nekola zatáhl balon a přihrával pod sebe, kde míč škrtnul o záda spoluhráče a odrazil se k Pojarovi, který prostřelil Fabiána, ovšem jak jsme již psali, branka nebyla uznána, a tak 5-ti minutová radost Pavla Pojara byla zbytečná. Domácí však nepřestali. V 78. minutě po krásné kombinační akci se Novotný dostal za obranu, hostujícího stopera obehrál a snížil stav utkání - 1:2. Tlak domácích se nezměnil, ale to ani už skóre a tak Boršov si odváží z Černého Dubu 3 body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub B
Václav Welser st ( trenér ): Sledoval jsem zápas s velkým zájmem, protože jsem chtěl některé hráče béčka použít na druhý zápas áčka a velice mě někteří hráči překvapili svým výkonem a také hned dostali důvěru si zahrát druhý zápas v A týmu. Mělo by to fungovat i v ostatních B týmech, kdy trenér si vybírá hráče z béčka do áčka a ne naopak, kdy áčkaři si zahrají za B tým a to nejen tři, které může trenér postavit, ale hraje jich daleko více a chtějí za každou cenu vyhrávat i v této soutěži, kterou hrajeme pro radost z fotbalu a ne pro výsledky. Další co mě překvapilo bylo rozhodnutí rozhodčího, kdy uznal regulérní gól a poté vše odvolal a nechal se ukecat laikem pomezního z Boršova a neuznal vstřelenou branku. Celkově se hrál pěkný fotbal i v této poslední třídě z obou stran a jen znovu opakuji pro ty, kteří mají rádi tento náš okresní fotbálek , kdy si vlastně vše financujeme ze své kapsy a nebýt hrstky nadšenců kteří věnují kolikrát i své finance a volný čas tak by tento sport úplně zaniknul. Hrajeme tento náš fotbálek pro radost a zábavu. Je to třeba prosazovat ve všech týmech a dodržovat pravidla férového fotbalu.

FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina ( trenér ): Utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase pohledná hra hostů, kteří byli lepším týmem a ještě navíc nevyužili dvě vyložené šance. Ve druhém poločase zlepšená hra domácích, kteří překvapili hosty nasazením a bojovností.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - LOMSKÝ Tomáš (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.