2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

18.06.2016 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kostelec dvěma góly porazil sestupující Trutnov


Branky


0

Zápas, který si díky prakticky rozhodnutému postavení obou týmů v tabulce odehrával v klidnějším tempu, zvládli lépe fotbalisté Kostelce, kteří se ujali vedení díky zaváhání trutnovského gólmana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba dostává Kostelec do vedení

Fotbalisty Kostelce povzbudila hned v úvodu darovaná branka. Ve druhé minutě vyrazil pro míč mimo své vápno brankář Jan Votoček, který se kličkou snažil obejít kosteleckého hráče. Tento manévr se mu ale nevydařil a míče se zmocnil Lukáš Plocek, před kterým stála prázdná trutnovská branka, kterou nemohl minout. Rychlá branka dodala domácím klid na kopačky. Kostelečtí se více drželi na balonu a častěji se dostávali ke střeleckým příležitostem. V sedmé minutě domácí nebezpečně pálili zpoza vápna, brankář Jan Votoček ale přispěchal včas se svým zákrokem a míč z horního rohu branky vyrazil. Kostelečtí si během celého prvního poločasu vytvořili výraznou převahu, ze které ale vytěžili jen několik střel z dálky a centrovaných balonů, které sbírala převážně trutnovská obrana spolu s gólmanem Janem Votočkem. Přesto se domácí ještě před koncem poločasu dočkali druhého zásahu. Ve třicáté šesté minutě chybovali hosté v rozehrávce, kterou vystihl František Kadavý. Domácí hráč se dostal skrze rozhozenou obranu až do vápna, kde nedal svým přesným zakončením k tyči gólmanovi Votočkovi šanci na jakoukoliv reakci. Kostelec tak po prvním poločase vedl nad Trutnovem 2:0. 

Kostelec udržel své vedení

Na začátku druhého poločasu působili Trutnovští ofenzivnějším dojmem. Po pěti minutách hry se dostaly do přečíslení, které ale vyřešili střelou z dálky do středu branky, kde stál připravený gólman Libor Blažek. Hosté se několikrát dostali ve větším počtu do volnějších prostorů na polovině soupeře, jejich nadějně vypadající akce však brzdily nepřesné přihrávky. V šestapadesáté minutě se centr po trutnovském rohovém kopu odrazil na hranici vápna, odkud hosté nebezpečně pálili těsně nad břevno branky Libora Blažka. Kostelečtí už nedrželi balon s takovou jistotou jako v prvním poločase a nejčastěji útočili po levé straně, na které nacházeli rozběhnutého spoluhráče. Takovým akcím však scházelo správné načasování, a proto končily odmávaným ofsajdem. V závěrečných minutách se Kostelečtí někdy až ve zbytečně klidném tempu dostávali k náznakům šancí, které ale nedokázali dotáhnout do konce. Prosadit se nedokázali ani Trutnovští, kteří oproti prvnímu poločasu podali zlepšený výkon, na branku to ale nestačilo. Kostelec porazil Trutnov 2:0. 

Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
L. Blažek [-] - J. Švandrlík [-] (84. T. Matoušek [-] ) , D. Marek [-] (59. T. Přikryl [-] ) , J. Kvasnička [-] , L. Plocek [-] , F. Kadavý [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , J. Mlynář [-] (59. M. Brandejs [-] )

MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - R. Wimmer [-] , M. Vyhnánek [-] , M. Kancok [-] , M. Přívratský [-] - D. Rejl [-] , P. Doubic [-] , M. Tůma [-] (70. J. Karmáček [-] ) , T. Groer [-] - O. Šulitka [-] (56. P. Křížek [-] ) - M. Brutovský [-]

ŽK: 46. L. Šrámek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešava Otakar - SLAVÍČEK Lukáš, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.