0:1
(0:0)
60. J. Lán
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:0)

 
60. J. Lán

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Slavia jedinou brankou porazila Kostelec


Branky


60. J. Lán
0

Fotbalisté Slavie měli v zápase na hřišti Kostelce nad Orlicí územní převahu, kterou přetavili v jedinou branku. I ta jim ale stačila k výhře 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, kteří se v úvodu dostali ke své typické kombinační hře s využíváním křídelních prostorů. Zformovanou obranu Kosteleckých ale hosté překonávali jen obtížně. Hrozit tak mohli ze standardních situací, ani ty ale nebyly zakončovány přesně, a centry povětšinou sbíral domácí gólman Tomáš Matoušek. Po čtvrthodině hry se hra začala vyrovnávat. Těžiště hry se přeneslo do středu hřiště, kde oba týmy houževnatě bojovaly o balon. K náznakům šancí se dostávali i fotbalisté domácího Kostelce, jejich střely zpoza vápna ale nebyly přesné a brankáře Jana Šebestu příliš neprověřily. První poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Slavia rozhoduje po hodině hry

I na začátku druhého poločasu hosté vytvořili převahu v držení míče. Nepřesnosti před pokutovým územím Kostelce však hráčům Slavie zabraňovaly v lepším zakončování útočných akcí. Gólové sucho bylo zažehnáno po hodině hry. Slavia v šedesáté minutě rozehrála rohový kop nakrátko. Míče se u brankové čáry před pokutovým územím ujal Jakub Lán. Kapitán Slavie se rozhodl pro nebojácné zakončení a prakticky z nulového úhlu zatočil míč až do sítě domácích. Slavia se tak ujala vedení 1:0.

 

Domácí mohli na vedoucí branku Slavie bleskově odpovědět. V šedesáté třetí minutě se od obránců Slavie odrazil míč k útočníkovi Kostelce, který z otočky pálil jen těsně vedle branky Jana Šebesty. V závěrečné čtvrthodině se Slavia zatáhla do obrany, ze které se vysouvala trojice hráčů napadající rozehrávku Kostelce. Presink hostů nutil domácí hráče k dlouhým nákopům, které většinou končily až v rukavicích brankáře Šebesty. Slavia si tak zbytek zápasu pohlídala a navíc se dostala k několika standardním situacím, ze kterých však další gól nepadl. Hradecká Slavia vyhrála na hřišti Kostelce 0:1.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Zlepšená kombinační hra oproti zápasu v Červeném Kostelci vedla ke kontrole nad utkáním. V první půli zůstaly naše šance nevyužity. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a drželi míč na svých kopačkách, naše trpělivost byla odměněna vítěznou brankou. Chválím hráče za dobře odvedenou práci a skvěle takticky zvládnuté utkání. Musím pochválit hlavního rozhodčího Štěpána Janečka, který podal perfektní výkon, zaujal pohyblivostí, přesností v rozhodování a koncentrací na utkání

Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Švandrlík [-] , T. Přikryl [-] (67. M. Brandejs [-] ) , J. Kvasnička [-] (67. D. Krupka [-] ) , L. Plocek [-] (67. D. Marek [-] ) , M. Cvejn [-] , F. Kadavý [-] , L. Šrámek [-] (84. O. Sejkora [-] ) , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , P. Klapal [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - V. Horák [-] , J. Lán [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - M. Dostál [-] , D. Veselý [-] , J. Linhart [-] , M. Hloušek [-] - D. Chobotský [-] (85. M. Klicnar [-] ) , Š. Derner [-] (88. L. Rohlíček [-] )

ŽK: 24. K. Kaplan , 65. F. Kadavý , 90. M. Brandejs - 69. J. Linhart , 74. M. Dostál , 81. D. Chobotský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Janeček Štěpán - ČEJCHAN Ondřej, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.