0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Slavie dvěma góly v závěru zápasu zdolala Červený Kostelec


Branky


0

Bojovné a dlouhou dobu bezbrankové utkání skončilo happy-endem pro hosty. Slavia pět minut před koncem otevřela skóre zápasu, které pojistila ještě druhým zásahem, a vyhrála 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Fotbalisté Červeného Kostelce se snažili rozrušovat kombinaci Slavie vysokým presinkem, který se vysouval až k pokutovému území hostů. Hráči Slavie si ale dokázali poradit i v situacích, kdy měli na přihrávku málo času, a pokračovali v poměrně přesné kombinaci. S postupem času se hra vlivem častých osobních soubojů ve středu hřiště čím dál tím víc kouskovala a ztrácela tempo. Oba týmy se sice snažily útočit po křídlech, následné centry do pokutového území ale zpravidla nacházely bránící hráče, nebo rohový praporek. Ve dvacáté deváté minutě se po rychlém ťukesu na jeden dotek do vápna Červeného Kostelce dostal Michal Brázda, jeho technická střela ale minula pravý horní roh domácí branky. Další náznaky slávistických šancí si domácí fotbalisté pohlídali, sami však neskórovali, a proto poločas skončil bezgólovou remízou. 

Slavia rozhoduje v poslední pětiminutovce

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Oba týmy vynakládaly síly na přechod středu hřiště, a když se dostali do prostorů před soupeřovou brankou, zradilo je nepřesné zakončení. Červenokostelečtí se ve druhém poločase drželi na míči více než v první půli a dostávali se i k většímu množství centrů, na bezbrankový stav však neměla aktivita Červeného Kostelce vliv.

 

Když už se zdálo, že se zápas ubírá do penaltového rozstřelu, padla konečně první branka utkání. Slavia v osmdesáté páté minutě vybojovala míč ve středu hřiště a rozjela rychlý protiútok čtyř proti třem. Míč se dostal na pravou stranu k Davidu Chobotskému, který si zasekl balon, a zbavil se tak bránícího hráče v domácím dresu. Díky tomuto manévru získal David Chobotský čas i prostor pro přesné zakončení, které se od pravé tyče odrazilo do sítě. Definitivní pojistku hosté přidali v první minutě nastavení, kdy se do rozhozené obrany domácích dostal Michal Brázda, který prostřelil brankáře Jaroslava Klofandu. Slavia tak díky gólům v posledních minutách zápasu porazila Červený Kostelec 0:2.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Bylo to bojovné utkání, ve kterém jsme adresovali hodně chybných přihrávek a díky tomu jsme se kostrbatě dostávali k zažité kombinační hře. Další penaltový rozstřel jsme odvrátili až v posledních minutách utkání. Jsem rád za další odehraný zápas bez inkasované branky. Celý tým chválím za trpělivý a bojovný výkon.

Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - D. Vejman [-] , S. Štelzig [-] (53. M. Barták [-] ) , T. Martínek [-] , D. Hála [-] , O. Vít [-] (61. M. Fireš [-] ) , M. Kováčik [-] (87. J. Svoboda [-] ) , M. Janko [-] , K. Havlíček [-] , P. Bárta [-] , D. Petrů [-]

FC Slavia Hradec Králové
D. Veselý [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , J. Lán [-] - M. Hloušek [-] , V. Horák [-] , J. Linhart [-] - - Š. Derner [-] (87. T. Erber [-] ) , D. Chobotský [-] (89. M. Hutla [-] ) , M. Dostál [-] , M. Brázda [-] (92. T. Kašpar [-] )

ŽK: 39. J. Lán , 40. J. Linhart , 61. M. Mottl , 79. Š. Derner .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.