2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice si bez větších problémů došly pro tři body


Branky


45. T. Belan , 65. J. Will
0

V patnáctém kole přivítali hráči Štěnovic na své půdě fotbalisty Starého Smolivce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích

Duel mezi dvěma sousedy v tabulce - to byl zápas mezi osmými Štěnovicemi a sedmým Starým Smolivcem. Od úvodních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Štěnovice soupeře naprosto přehrávaly, k míči ho téměř nepustily. Starý Smolivec byl donucen soustředit se pouze na obranu a na nějaké útočné výpady neměl ani pomyšlení. Domácí si vypracovali několik zajímavých příležitostí, hosty ale držel ve formě chytající Karel Dražan. Už to vypadalo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, když v poslední minutě prvního poločasu domácí konečně našli recept na brankáře hostí. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu přišel ostrý centr do vápna a ve vzniklém závaru se nejlépe zorientoval Tomáš Belan, který poslal míč do odkryté branky. Štěnovice tedy po první půli zaslouženě vedly 1:0.

Dvojité vyloučení hostí na výsledku nic nezměnilo

Do druhé půle vstoupili hostující fotbalisté v lepším rozpoložení, než do půle první a hra se trochu vyrovnala. Domácí byli ale i nadále o něco lepším týmem a svou převahu dokázali přetavit v druhou branku zápasu. V 65. minutě se po krásné kombinační akci dostal k míči Jan Will a pěknou střelou nedal brankáři hostí žádnou šanci. Hned o tři minuty později to mohlo být už o tři branky, když se do úniku dostal jeden z útočících hráčů Štěnovic, kterého nedovoleným způsobem zastavil Pavel Panýrek. Rozhodčí neváhal a poslal hráče předčasně do sprch. Hosté se paradoxně po vyloučení dostali do své největší šance, kterou ale bohužel neproměnili. Pět minut před koncem rozhodčí ukázal ještě jednu červenou kartu, kterou viděl po velmi ostrém faulu obránce hostí Jiří Růt. Na výsledku to ale už nic nezměnilo, Štěnovice tedy vyhráli 2:0 a v tabulce předskočily svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Začátek zápasu se nám povedl, měli jsme nějaké šance, které jsme ale bohužel neproměnili. Naštěstí se nám podařilo v závěru poločasu skórovat, což bylo velmi důležité. Úvod druhé půle byl vyrovnaný, pak se nám ale podařilo přidat druhou branku a bylo rozhodnuto. Soupeř se poté ještě nechal dvakrát zbytečně vyloučit a bylo po zápase.

SK Starý Smolivec
Jan Spour: Před zápasem jsme měli problémy se sestavou, což se na hře asi projevilo. Soupeř byl o třídu lepší než my, navíc jsme utkání dohrávali o devíti. To ale nemělo na hru žádný dopad, domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , M. Boček [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] - J. Papež [-] , T. Belan [-] , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] - M. Krásný [-] , V. Hostačný [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - D. Šíma [-] , J. Růt [-] , M. Puškár [-] , P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] , S. Procházka [-] , O. Strejc [-] , R. Štěpánek [-] , P. Panýrek [-] , J. Strejc [-]

ŽK: 81. J. Fremr - 80. O. Strejc , 85. P. Nachtman . ČK: 68. P. Panýrek , 85. J. Růt .
Hráči zápasu: T. Belan , M. Krásný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kohout Miroslav - JIRKA Pavel (N), BREJCHA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.